BTC USD 58,878.6 Gold USD 1,796.97
Time now: Jun 1, 12:00 AM

JAWATAN KOSONG : Advertising Consultant

ezlin

Freshie
Joined
Feb 15, 2010
Messages
30
Reaction score
0
Points
6
Diperlukan :

Part time / Full time
Experience / No experience

GAJI RM800 - RM1500
MINIMA PMR

GAJI RM2000 - RM3000
MINIMA DIPLOMA

Juga dibuka peluang kepada seluruh rakyat Malaysia yang berminat bekerja secara online. (hantarkan resume anda ke [email protected])

Lokasi ibu pejabat : Damansara Aliff, Johor Bahru.

Hubungi Gold Train Resources, 0177751885

29102010503.jpg
 
Sponsored Post

Rieki

Fun Poster
Joined
Aug 30, 2010
Messages
439
Reaction score
8
Points
15
kerja online ke?

work description?

student boley ka?
 

robot_gila

Active+ Member
Joined
May 2, 2009
Messages
2,628
Reaction score
3
Points
25
Diperlukan :

Part time / Full time
Experience / No experience

GAJI RM800 - RM1500
MINIMA PMR

GAJI RM2000 - RM3000
MINIMA DIPLOMA

Juga dibuka peluang kepada seluruh rakyat Malaysia yang berminat bekerja secara online. (hantarkan resume anda ke [email protected])

Lokasi ibu pejabat : Damansara Aliff, Johor Bahru.

Hubungi Gold Train Resources, 0177751885

29102010503.jpg



mcm kenal je yg bj putih tuee...:-?:-?
 

Muhammad_27

Super Active Member
Joined
Nov 8, 2007
Messages
7,914
Reaction score
86
Points
70
MLM jge benda nie...

nak beli package pun smpai ribu-ribu...

pstu kena sponsor lagi peserta...
 

alfirus

Fun Poster
Joined
Jan 21, 2010
Messages
102
Reaction score
1
Points
15
MLM jge benda nie...

nak beli package pun smpai ribu-ribu...

pstu kena sponsor lagi peserta...
Tak jugak. Ruang iklan dalam magazine tuh harga rm200 untuk full page berwarna. aku dah bayar untuk e base works.

Aku diberi penerangan dia ada 2 cara. 1 secara affiliate (networking 4 level), dan satu lagi secara trading. Beriklan dan mempunyai affiliate akaun adalah harga rm300, manakala beriklan sahaja berharga rm200.
 

ezlin

Freshie
Joined
Feb 15, 2010
Messages
30
Reaction score
0
Points
6
kerja online ke?

work description?

student boley ka?

online dan ofline pn boleh..
mencari pengiklan, cthnye iklan produk/ biznes mane2 untuk diiklan dlm majalah GT magazine yang diedar ke seluruh Malaysia dgn harga yg jauh lebih murah dr magazine lain..
1 iklan komisen ejen dpt rm80, cash everyday..
if ejen dekat dgn ibu pejabat boleh dtg ke ibu pejabat di jb untuk ambik cash komisyen, if jauh, bleh dibank in, kerja secara freelance ikut mase sendiri..
student amat2 sesuai untuk cover pocket money ( sy pn student bt bende ni =) )
untuk detail, boleh call office seperti nombor tertera..:)
 

ezlin

Freshie
Joined
Feb 15, 2010
Messages
30
Reaction score
0
Points
6
base on komisen ke basic ni TT...
ade 2 type :
1) local (basic + komisyen / komisyen sahaje)
2) online (komisyen sahaje)

bende ni amat menarik bg sy, =), untuk maklumat lanjut boleh hubungi office nombor seperti di atas..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register