BTC USD 65,553.7 Gold USD 1,783.30
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Jawapan Company BB Paling Malas Dlm Malaysia

redship

Active Member
Joined
Sep 10, 2010
Messages
1,111
Reaction score
24
Points
25
Saya dengan sengaja menghantar email kepada Pihak Celcom BB tentang berbezaan bandwith dan saya dah menjangka kan jawapan semacam melepaskan batuk di tangga..

Ini Salinan Email saya
companypemalas.jpg


Jawapan Bertulis Company BB Paling Malas Dlm Malaysia iaitu CELCOM BROADBAND MALAYSIA
companypemalasjawap.jpg



Ini Jadinya Jika Terlalu Dimanjakan
dsc009841.jpg
 
Sponsored Post

fazarudin

Legendary Member
Joined
Jan 2, 2006
Messages
10,989
Reaction score
258
Points
136
keh keh keh , kesian tuan tanah..aku dah lama terminate celcom bb dua tahun yang lepas sebab x puas hati.. dah lah slow memanjang walaupun duduk area bandar gitu..

jadi , beralihlah kepada P1 Wimax.. syookk sentiasa..

kesimpulannya , celcom terus untung.!
 

zamreda

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Sep 1, 2008
Messages
31,388
Reaction score
51
Points
120
jawapan kopi pasta....

nie mesti pekerja2 khas yng karang....:)) :))
 

zerovirus

CG Super Hardcore Club
Paid Membership
Joined
Jan 25, 2009
Messages
182,199
Reaction score
94
Points
1,020
ntah la nak ckp ... aku pakai celcom pun dah lama gak ... terpaksa pakai ... :((
 

gengjawa

CG Top Poster Club, XM Official, Introducing Broke
Paid Membership
Joined
Dec 22, 2006
Messages
33,087
Reaction score
200
Points
123
wak mmg terpaksa pakai celcom bb,sbb liputannya meluas, sesuai utk wak yg sentiasa bergerak.
 

afiqk

Active+ Member
Joined
Oct 31, 2009
Messages
3,165
Reaction score
26
Points
30
aku pn pkai p1 wiggy..tp mslh dia bla blik rmh ja xda line
 

zerovirus

CG Super Hardcore Club
Paid Membership
Joined
Jan 25, 2009
Messages
182,199
Reaction score
94
Points
1,020
wak mmg terpaksa pakai celcom bb,sbb liputannya meluas, sesuai utk wak yg sentiasa bergerak.

btl2 wak ... sebab liputan luas ... kalau nak DL mmg tak bagus ler
 

TamingSari

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Jun 28, 2006
Messages
25,495
Reaction score
162
Points
138
aku memang pandang down sejak celcom dah problem under tajudin dulu.. sib baik TM cover
 

monster_forex

Active+ Member
Joined
Nov 16, 2006
Messages
4,575
Reaction score
36
Points
30
kesh kesh kesh ....

sib baik tak tukar line celcom ari tu .....
siap tak puas hati lagi akak sales tu kat wife aku ..... siap cakap lagi coverage kat area rumah aku 95% .....

kalu 95% pun, takat speed 3.6mbps tu ..... baik aku pakai maxis ... walaupun signal takat 50% je tapi download ..... fuyooooooo macam F1 ....

nanti aku nak beli repeater HSDPA, pasang kat dalam rumah, kasi line 1000% ..... baru semua bandwith aku tarik .... wakakakakakakakakakaaaaaaaaa
 

GamezStar

CG Top Poster Club
Joined
Jul 1, 2008
Messages
34,268
Reaction score
2,267
Points
201
lain kali cc kt skmm + tribunal penguna ... baru la ayat skema sikit castemer care celcom
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register