BTC USD 39,776.4 Gold USD 1,863.40
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell JAPAN Kigurumi - ❤Baju tidur/ kostum yang comel❤ Preorder pun ada.

malerkcausa

Fun Poster
Joined
Aug 29, 2010
Messages
221
Reaction score
0
Points
10
intro.jpg


Kigurumi costume pajamas straight from Japan! Barangan dari SAZAC Ltd, Japan (korang search kat Google, cari SAZAC kigurumi)
Kain kigurumi ni jenis polyester +fleece, yang sangat lembut. Sangat-sangat sesuai dipakai pada malam yang sejuk atau nak ke parti kostum:D



PS: Kigurumi ni pakaian UNISEX yer. So, bolehlah dipakai kaum Adam ataupun Hawa. Awas, jangan beli yang imitate punya yer. Beli yang original yer.

Saiz seperti berikut:-
Material: fleece
Size: one size all fits adjusted approximate 160-175cm.

9989864.jpg


Pooh from Winnie the Pooh
1226391110-463162_1.jpg
pooh1-162.jpeg
20101125-DSC_0434.jpg

Price: RM120 (postage by Pos Laju RM8)

Angel from Lilo & Stich
1226987389-719255_1.jpg
stitch_pink2-178.jpeg
20101125-DSC_0431.jpg

Price: RM120 (postage by Pos Laju RM8) - 1 unit sahaja tinggal

Tigger from Winnie the Pooh
1253075608-065351_1.jpg
20101125-DSC_0435.jpg

[STRIKE]Price: RM160[/STRIKE] ( postage by Pos Laju RM8) Dah sold out!!

Payment
Maybank
PayPal (Juga terima dalam USD ikut rate semasa 3.1)


Contact

phone: either sms or call 012 45729 06 (Faris)
email: faristalib (@) gmail.com
PM di sini atau reply thread ni

------------------------------------------------------------------------------------
Preorder pun boleh.

Rujuk Laman Web ni


Kigu Binatang. Harga termasuk EMS 3500 Yen = RM133
http://k-sazac.co.jp/products/?ca=3
http://k-sazac.co.jp/products/index.php?p=2&ca=3
http://k-sazac.co.jp/products/index.php?p=3&ca=3

Kigu Disney. Harga 4500 Yen termasuk EMS. Bersamaan RM170.
http://k-sazac.co.jp/products/?ca=2
http://k-sazac.co.jp/products/index.php?p=2&ca=2
http://k-sazac.co.jp/products/index.php?p=3&ca=2

Untuk order, copy dan pastekan link product tu disini. Order hanya akan diproceed setelah cukup 10 order. Penghantaran dari Jepun ambil masa 7 hari (termasuk masa di Kastam).

kigu2.jpg


Tempahan pre-order dari Jepun dibuka. Saya akan contact supplier dalam awal Februari 2011. Sesiapa yang nak pre-order, email saya [email protected]:-

Subjek :'Pre-order Kigurumi'
Msg: ' Link item -boleh lihat di post atas ni'
' Nama dan alamat penghantaran - Malaysia sahaja yer.'
' Phone number'
 
Last edited:
Sponsored Post

janggut_X

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
57,870
Reaction score
73
Points
520
perghh.1st time tengok baju style camni.
 

dodi

Fun Poster
Joined
Jan 15, 2009
Messages
191
Reaction score
0
Points
10
beli utk menyakat budak kecik bes ni...hehehe..
 

malerkcausa

Fun Poster
Joined
Aug 29, 2010
Messages
221
Reaction score
0
Points
10
Aik, takkan nak sakat budak kecik jer kut, budak besar pun leh kena sakat gak tau:D

Baju Kigurumi ni macam satu jenis trend kat Jepun. Kat sana leh buat untuk jalan-jalan. Mmg bes brg Jepun nih.:)cgrock
 

malerkcausa

Fun Poster
Joined
Aug 29, 2010
Messages
221
Reaction score
0
Points
10
Baju ultraman tak ambik..Tapi syarikat ni ada gak keluarkan baju ultraman.
TAN-2522_AW.jpg
 

vemp

Freshie
Joined
Nov 24, 2010
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
kalau ada yg lembu tuh, aku kan beli.. huhu..x de ke ? kalau ade, best price ?
 

malerkcausa

Fun Poster
Joined
Aug 29, 2010
Messages
221
Reaction score
0
Points
10
Yg lembu tu takder lagi. Tapi design lembu (binatang) murah skit sbb takder kena bayar royalti kat mana2 syarikat. Yang 3 design Disney tu, mahal skit sbb under licensed. Kalau lembu tu, x salah boleh dapat dalam RM190.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register