BTC USD 63,257.6 Gold USD 1,746.06
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Jangan Percaya Dakwaan Mengelirukan Mengenai Penapis Air

eizzbizz

Super Active Member
Joined
Sep 2, 2009
Messages
8,789
Reaction score
655
Points
116
Sponsored Post

eizzbizz

Super Active Member
Joined
Sep 2, 2009
Messages
8,789
Reaction score
655
Points
116
mcm mana nak cek eh....kat website jakim ke
mintak copy cert dgn company tu..pastu check kat website jakim.. tgok which part yg ada halal jakim .. body je ke..atau filter ... jaman dulu Kukoo ada halal jakim jgk tapi utk body...lama2 baru ade halal filter...
halal filter tu.. kita kena check dorang betul ka pasang utk kita kita spek yg tertera di halal jakim ( no siri filter)

banyak filter keluaran china ada guna unsur² bovin (tulang lembu) atau porcin (tulang khinzir)
 

silverchair959

Legendary Member
Joined
Dec 21, 2005
Messages
18,034
Reaction score
90
Points
125
mintak copy cert dgn company tu..pastu check kat website jakim.. tgok which part yg ada halal jakim .. body je ke..atau filter ... jaman dulu Kukoo ada halal jakim jgk tapi utk body...lama2 baru ade halal filter...
halal filter tu.. kita kena check dorang betul ka pasang utk kita kita spek yg tertera di halal jakim ( no siri filter)

banyak filter keluaran china ada guna unsur² bovin (tulang lembu) atau porcin (tulang khinzir)

baik...terima kasih info...penting ni sebab buat minum hari2 tu huhuuhh
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register