Jangan Percaya Dakwaan Mengelirukan Mengenai Penapis Air

CG Sponsors




Sponsored Post

Laici

Super Active Member
Joined
Aug 19, 2014
Messages
5,397
Reaction score
708
Points
121
aku rasa ok jer penapis air... asalkan elok n bersih air yg keluar...pengguna pun tak leceh nak servis cuci ke hape..

yg aku takleh brain, tilam dari jenama syarikat penapis air ni...

mahal giler...baik beli sendiri puas lagi..setakat cuci bersih tilam tu boleh buat sendiri
 

Duan82

Super Active Member
Joined
Dec 9, 2011
Messages
5,945
Reaction score
742
Points
121
minum air di masak. Sblm tu tapis dulu...selesai masalah hidup. Tapi supaya logam berat...di keluar dahulu....
 

Penbiru

CG Top Poster Club
Joined
Jan 12, 2008
Messages
20,397
Reaction score
1,931
Points
201
aku rasa ok jer penapis air... asalkan elok n bersih air yg keluar...pengguna pun tak leceh nak servis cuci ke hape..

yg aku takleh brain, tilam dari jenama syarikat penapis air ni...

mahal giler...baik beli sendiri puas lagi..setakat cuci bersih tilam tu boleh buat sendiri
mereka umpan org buat potongan bulan bulan ....tapi org org mereka pandang rendah pada yg makan gaji....tapi mereka tak sedar.....nak jual produk dgn org makan gaji juga depa buat sales.....
 

GamezStar

CG Top Poster Club
Joined
Jul 1, 2008
Messages
29,144
Reaction score
1,091
Points
201
Air kt Selangor pon wajib di tapis dulu klu nak minum.. nak lagi bagus tapis+ masak.. lagi beter.. setakat masak pon try la letak air kt balang transparent tak sampai sebulan da bertukar kuning
 

kopirait

CG Top Poster Club
Joined
Apr 18, 2010
Messages
34,882
Reaction score
2,043
Points
206
mereka umpan org buat potongan bulan bulan ....tapi org org mereka pandang rendah pada yg makan gaji....tapi mereka tak sedar.....nak jual produk dgn org makan gaji juga depa buat sales.....
face mask pun syarikat penapis air ada jual sekarang. bayar bulan-bulan.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register