Jangan percaya! Alat jimat tenaga tak kurangkan bil elektrik

Recommended Brokers


qi_telcommunication

Active Member
Joined
Mar 16, 2013
Messages
1,341
Reaction score
77
Points
30
200-300 sebulan .....
Saya rasa klu dlm 300, mgkn single phase blh tkr ke 3 phase tu pun klu rumah sendr la, sbb sy pernah cdgkn perkara yg sama pada member sy, kediaman sendiri, dl purat penggunaan dlm 3-400, skrg dlm 150 je
 
Sponsored Post

Name:

Active Member
Joined
Dec 25, 2012
Messages
1,664
Reaction score
166
Points
33
bleh tgk kt youtube ni...brader tu dah explain

https://youtu.be/MmzffR_JsVY
aq pernah study alat jimat elektrik guna cap,memang ada sedikit penggunaan karen.

tak ada kesan dari segi penggunaan biasa /peralatan baru.

mungkin boleh kurangkan spike karen/ada wiring rumah leaking.

kebanyakkan rumah2 besar dia org beli yg besar/ratus /ribu hinggit memang ada penurunan bil.
 

CyberMachine

CG Top Poster Club
Joined
Oct 1, 2009
Messages
21,685
Reaction score
204
Points
123
yg tampal pad kotex kt meter tu jiran ak ckp la. btol turun bil die. die ckp mmgla mula2 xpcaya. pstu saje2 cuba menjadi pulak

ak iye kan jela. malas nak cuba haha
Malu kat orang tnb yg datang check meter :eek:
 
Sponsored Post
Top
Log in Register