BTC USD 58,959.6 Gold USD 1,802.71
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Jangan copy kalau tak pandai paste

[email protected]

Active Member
Joined
Sep 23, 2008
Messages
1,870
Reaction score
591
Points
71
Ajoi mendengar ceramah motivasi dari motivator terkenal di Malaysia.

“Pengalaman paling hebat saya ialah tidur di pangkuan perempuan yang bukannya isteri saya.!”

Penonton terdiam dan terkesima

“Dia ialah ibu saya!”

Penonton semua bertepuk dan memuji-muji motivator tersebut.

Balik rumah, Ajoi cuba meniru teknik motivator tadi kepada isterinya

“Pengalaman paling hebat saya ialah tidur di pangkuan perempuan yang bukannya isteri saya.!”

Belum sempat Ajoi menyambung, isterinya dah melenting.

“Apa? Berani awak buat begitu ?!!!”

Ajoi terkejut dengan jerkahan isterinya, sehingga Ajoi terlupa sambungan ayat tersebut.

“Siapa!?” jerit isterinya lagi

Ajoi tersenyap blur sekejap..

“Siapa!?” jerit isterinya lagi

sehingga Ajoi menjawab…

“Ntah lupa la..!”

Sedar-sedar Ajoi dah ada kat dlm wad..

:)):)):)):))
 
Sponsored Post

cik tipah

Active+ Member
Joined
Dec 3, 2009
Messages
2,887
Reaction score
23
Points
30
he..he..he..kalau hubby cik tipah bg jawapan yg sama...ending nya maybe sama....
 

aes

Super Active Member
Joined
Apr 12, 2008
Messages
9,557
Reaction score
19
Points
65
kalau aku pun klu kena sergah sure kantoi jgk ......
 

zeal_tech

Super Active Member
Paid Membership
Joined
Aug 23, 2008
Messages
7,890
Reaction score
11
Points
65
x sempat nk abeh kan ayat...ish2....
 

ohusa

Active Member
Joined
Feb 3, 2010
Messages
1,501
Reaction score
0
Points
20
kelakar...:)) dan reaksi normal dari isteri..
 

irsaffy

CG Top Poster Club
Joined
May 13, 2007
Messages
42,957
Reaction score
268
Points
131
Warning: Please don't try this at home..

rasanya cm astrok...
 

levitez

Legendary Member
Joined
May 28, 2007
Messages
14,102
Reaction score
15
Points
115
banyak sangat minum cuka neh...aduiyaiii ajoi
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register