BTC USD 56,794.9 Gold USD 1,771.01
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Info Jangan Buang Resit KFC, Diskaun Ayam Menanti

Yul-Minho

Legendary Member
Messages
15,947
Joined
Jul 23, 2012
Messages
15,947
Reaction score
1,171
Points
201
resit-kfc-3-e1500259985542.jpg


Ramai mungkin tak perasan nota di bawah resit pembelian KFC. Namun bagi saya, saya dah perasan iklan diskaun ni sejak tahun lepas lagi memandangkan saya pemakan ayam yang tegar dan KFC sering menjadi tempat saya memuaskan nafsu (untuk makan ayam).

Sebaik sahaja anda peroleh resit KFC, semak laman sesawang yang dinyatakan di dalam resit tersebut iaitu www.kfc.com.my/feedback dan lengkapkan maklumbalas di laman tersebut dalam masa 3 hari daripada tarikh resit itu dikeluarkan.

Pastikan anda menyimpan resit tersebut kerana sebaik sahaja anda selesai mengisi maklum balas, kod validasi akan diberikan dan boleh dicatat ke atas resit (di ruang kosong).

resit-kfc-1-e1500260090843.jpg


resit-kfc-2-e1500260129441.jpg


Kod tersebut untuk membuktikan yang anda telah mengisi maklumbalas. Bawa resit tersebut untuk menebus diskaun 10% untuk pembelian 3 ketul ayam yang laku untuk Eat in atau take away (RM 12.15). Tempoh penebusan pula laku dalam tempoh 30 hari selepas resit asal dikeluarkan.

Tawaran yang sama di bahagian bawah resit ini juga boleh didapati di franchise makanan segera lain seperti Subway dan Pizza Hut. Jadi rajinkan diri untuk baca resit anda.

Selamat makan ayam. – tv

http://utaranews.com/2017/07/jangan-buang-resit-kfc-diskaun-ayam-menanti.html/
 
Sponsored Post

belam

Super Active Member
Messages
6,101
Joined
Jul 29, 2013
Messages
6,101
Reaction score
301
Points
81
ok.................
 

potsmoker

CG Top Poster Club
Messages
28,054
Joined
Oct 18, 2007
Messages
28,054
Reaction score
52
Points
130
da cuba mmg dpt.

tp lepas guna resit tu utk pembelian diskaun, xdpt resit baru da.
 

Breekachu

Super Active Member
Messages
6,287
Joined
Dec 15, 2012
Messages
6,287
Reaction score
136
Points
73
Laaa selama ni tak perasan ke? Pizza hut pun ada, subway pn ada,mcd pn ada gak silap. And ada aku baca banyak orang baru tau. Selama ni resit tu terus buang ke?
 

shah_ae

Legendary Member
Messages
16,321
Joined
Oct 27, 2008
Messages
16,321
Reaction score
909
Points
171
sejak bile ade ni?
 
Last edited:

tr4falgar

Super Active Member
Messages
7,075
Joined
Oct 14, 2012
Messages
7,075
Reaction score
684
Points
126
adeh..rugi2 huhuu, den mmg buang ke tong sampah je
 

dell

Super Active Member
Messages
8,294
Joined
Apr 29, 2007
Messages
8,294
Reaction score
141
Points
83
..bole buat sekali je ke atau berkali kali..?
 

naimw

Active+ Member
Messages
2,768
Joined
May 18, 2017
Messages
2,768
Reaction score
193
Points
33
Guna tepung ni. Ramai kata sedap. Aku pun suka. takyah letak telur dah...

12527714_1213080818719665_498543268_n.jpg
 
Sponsored Post
Top
Log in Register