Info Jangan Buang Resit KFC, Diskaun Ayam Menanti

Recommended Brokers


Latest Threads

Yul-Minho

Legendary Member
Joined
Jul 23, 2012
Messages
15,912
Reaction score
1,155
Points
191


Ramai mungkin tak perasan nota di bawah resit pembelian KFC. Namun bagi saya, saya dah perasan iklan diskaun ni sejak tahun lepas lagi memandangkan saya pemakan ayam yang tegar dan KFC sering menjadi tempat saya memuaskan nafsu (untuk makan ayam).

Sebaik sahaja anda peroleh resit KFC, semak laman sesawang yang dinyatakan di dalam resit tersebut iaitu www.kfc.com.my/feedback dan lengkapkan maklumbalas di laman tersebut dalam masa 3 hari daripada tarikh resit itu dikeluarkan.

Pastikan anda menyimpan resit tersebut kerana sebaik sahaja anda selesai mengisi maklum balas, kod validasi akan diberikan dan boleh dicatat ke atas resit (di ruang kosong).





Kod tersebut untuk membuktikan yang anda telah mengisi maklumbalas. Bawa resit tersebut untuk menebus diskaun 10% untuk pembelian 3 ketul ayam yang laku untuk Eat in atau take away (RM 12.15). Tempoh penebusan pula laku dalam tempoh 30 hari selepas resit asal dikeluarkan.

Tawaran yang sama di bahagian bawah resit ini juga boleh didapati di franchise makanan segera lain seperti Subway dan Pizza Hut. Jadi rajinkan diri untuk baca resit anda.

Selamat makan ayam. – tv

http://utaranews.com/2017/07/jangan-buang-resit-kfc-diskaun-ayam-menanti.html/
 
Sponsored Post

belam

Super Active Member
Joined
Jul 29, 2013
Messages
5,633
Reaction score
184
Points
73
ok.................
 

potsmoker

CG Top Poster Club
Joined
Oct 18, 2007
Messages
28,040
Reaction score
45
Points
120
da cuba mmg dpt.

tp lepas guna resit tu utk pembelian diskaun, xdpt resit baru da.
 

Breekachu

Super Active Member
Joined
Dec 15, 2012
Messages
6,288
Reaction score
134
Points
73
Laaa selama ni tak perasan ke? Pizza hut pun ada, subway pn ada,mcd pn ada gak silap. And ada aku baca banyak orang baru tau. Selama ni resit tu terus buang ke?
 

tr4falgar

Super Active Member
Joined
Oct 14, 2012
Messages
6,208
Reaction score
478
Points
86
adeh..rugi2 huhuu, den mmg buang ke tong sampah je
 

dell

Super Active Member
Joined
Apr 29, 2007
Messages
7,970
Reaction score
58
Points
70
..bole buat sekali je ke atau berkali kali..?
 

naimw

Active+ Member
Joined
May 18, 2017
Messages
2,769
Reaction score
193
Points
33
Guna tepung ni. Ramai kata sedap. Aku pun suka. takyah letak telur dah...

 
Sponsored Post
Top
Log in Register