Janda Baik ...pernah tak anda ke sini?

CG Sponsors




Talib Ali

Active Member
Joined
Nov 22, 2008
Messages
1,304
Reaction score
114
Points
33
Asalamualaikum wbt...

Pernah tak anda berkunjung Ke Janda Baik Pahang...
Jika pernah reply kepada saya pandangan anda yang pertama bila berkunjung kesini.
Adakah ianya bagus untuk anda atau sebaliknya

thanks
Talib Ali
 
Sponsored Post

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,190
Reaction score
1,041
Points
1,101
ada apa situ..xpenah pun aku masuk
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Pernah plan masa kat UPM, tapi tak pegi.. Dengar macam best jer kat sana
 

brozul

Super Active Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
8,469
Reaction score
28
Points
70
ntah ler...tk pernah sampai lagi...
kecik2 dulu penah pegi tp tk igt...
 

cay3869

Active+ Member
Joined
Mar 11, 2007
Messages
3,095
Reaction score
43
Points
30
perkampungan biasa jer.. but nice laa, kaki gunung (banjaran titiwangsa)..
 

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,110
Reaction score
690
Points
166
aku pernah gi KBN tahun awal 90 dulu, wat kat dalam utan janda baik, temapt lain aku tak pernah pi lagi sekitar situ tapi yg pasti suasana nyaman kat utan semulajadi :)paid
 

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,190
Reaction score
1,041
Points
1,101
ramai orang asli ke situ
 

ejoybaik

Super Active Member
Joined
May 22, 2008
Messages
5,534
Reaction score
29
Points
70
ada a few resort yang bes...
aku penah stay kat sana a few days
kalo korang nak gi and enjoy suasana hutan hujan tropika...
leh lepak2 kat d'ark Resort..


p/s: nemo - orang asli tak penah lak aku terserempak mase lepak situh..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register