Jana Pendapatan Lumayan Dengan The K Game

CG Sponsors




rafix

Fun Poster
Joined
Mar 4, 2009
Messages
395
Reaction score
2
Points
25
Salam sejahtera..

Di sini aku ada satu peluang biz yang mana aku rasa menarik untuk di kongsikan bersama. Dan aku rasa ‘game’ ni belum diterokai pasaran sepenuhnya lagi oleh sesiapa khasnya dari negara kita Malaysia dan juga Asia/Asia tenggara secara amnya. So jom kita team dari Malaysia pakat-pakat ramai-ramai semua kasi GEGAR dalam ‘game’ ni dalam sempena menyambut tahun baru 2010 ini.

Biz ni adalah bercorak seperti ‘game’ atau permainan yang di kenali sebagai ‘The K Game’. Buat masa sekarang biz ni masih dilancarkan secara offline, dan dijangka akan di lancarkan secara online pada awal atau pertengahan bulan Januari ini. Website rasmi dia nanti akan aku update bila aku dah dapat website dia dari admin (website kat bawah yang aku bagi adalah website 3rd party dari group team aku). Dan untuk pemahaman yang lebih detail serta strategi yang digunakan dalam game ni, aku highly rekemen dengar webinar presentation nya secara online pada waktu yang telah dijadualkan (ada tunjuk kat bawah jadual webinar dia).

Kalau nak tahu penangan ‘game’ ni bagaimana, sehinggakan kerajaan Afrika menyeru atau menggalakkan semua rakyat diorang yang kita sedia maklum, kebanyakannya miskin dan majority rakyatnya takde kemudahan internet macam kita kat Malaysia ni, untuk join ‘game’ ni untuk menaikkan taraf hidup rakyatnya. Dan jangan salah faham pula bahawa ‘game’ ni bukan made in Africa, tapi game ni berasal dari negara Swiss.

Dan berikut adalah plan dalam The K Game ini
 
Sponsored Post

rafix

Fun Poster
Joined
Mar 4, 2009
Messages
395
Reaction score
2
Points
25
Berikut adalah highlight dalam ‘The K Game’ ini :-

- Ia merupakan sebuah Jaringan Social Network, di mana terdapat pengiklanan dan jualan gedung maya dan para ahliya berpeluang memperoleh kebebasan kewangan melalui permainan ini (The K Game)

- Ia dicipta oleh seorang ahli Matematik yang juga merupakan seorang ahli usahawan yang mempunyai visi/wawasan dan bekerjasama dengan seorang peguam dari lulusan Harvard, bagi memastikan semua peserta yang menyertai ‘game’ ini mendapat wang masing-masing

- ‘Game’ ini adalah legal, sah dan ada lesen antarabangsa untuk beroperasi ke seluruh dunia. Ofisnya terletak di negara Switzerland.

- Tiada ‘Form 1099’ untuk di isi (ini adalah bagi peserta yang tinggal di USA) bermakna tiada cukai dikenakan hasil pendapatan dari ‘game’ ini.

- Berpeluang untuk meraih pendapatan yang lumayan hasil daripada penggunaan ‘plan’ dan ‘strategi’ yang digunakan oleh para peserta. Untuk mengetahui ‘pelan’ dan ‘strategi’ yang digunakan oleh otai-otai dalam K game ini, boleh hadiri webinar yang diadakan pada setiap bulan atau pada hari-hari yang tertentu yang telah dijadualkan. Satu jumlah komisen yang sangat signifikan telah dibayar kepada para pesertanya dalam tempoh 3 tahun sebelum ini. Setakat ini team/peserta dari Swiss telah berada pada level yang paling tinggi setakat ini iaitu di level ke 13 iaitu menerima komisen sejumlah usd 377k

- ‘Game’ ini mempunyai seorang pengurus (manager) selain dari support staffnya yang akan memberikan penerangan/presentation melalui webinar yang diadakan. ‘Manager’ inilah yang akan menguruskan permainan kepada semua para peserta sehingga ‘game’ ini akan dilancarkan secara online kelak (dijangka pada awal bulan Januari ini). Webinar hanya untuk ahli/member sahaja juga diadakan untuk para peserta yang sudah berdaftar sahaja bagi membincangkan strategi-strategi game ini.

- Memerukan hanya sebuah komputer dan hanya SEKALI bayaran sahaja untuk memulakan permainan ini. Tiada bayaran bulanan selepas itu dan berpeluang menjana income berulang-ulang kali pada setiap level sebab ‘game’ ini guna system re-entry.

- ‘Game’ ini bermula di Europe sejak 3 tahun lalu dan semakin bertambah melalui kaedah penyampaian maklumat dari mulut ke mulut. Dalam masa 12 bulan pertama, para peserta yang berjumlah 8,000 orang telah naik mendadak kepada 30,000 ahli. Dan dalam masa 6 bulan sahaja manager ‘game’ ini telah meluaskan pasaran ‘game’ ini ke seluruh 50 negeri di USA!

- ‘Game’ ini dijangka akan dilancarkan secara online pada awal Januari ini. Pengendali ‘game’ ini telah membelanjakan wang sebanyak 200,000 usd untuk system ‘game’ ini dan server ‘game’ ini telah bersiap sedia untuk menampung keahlian sebanyak 100 juta – 500 juta orang seluruh dunia apabila ‘game’ ni online kelak. Segala kedudukan/gerakan, permainan ini boleh kita perolehi/lihat secara online, dan juga pengeluaran kewangan boleh di lakukan secara elektronik/online (seperti e-wallet).

- Sistem permainan ini direka untuk semua ahlinya berjaya, di mana selagi orang bawah tak naik, selagi itulah orang atas tak akan naik untuk dapat komisen. Jadi konsep bantu-membantu dan tolong-menolong antara satu sama lain amat kuat dalam ‘game’ ini. Win-win situation.

- Sebagai ahli anda hanya perlu mencari seorang sahaja untuk bermula dan untuk melengkapkan fasa/level 1 dan level seterusnya.

- Game ini mempunyai support staf yang ramai yang terdiri daripada ramai team leader. Semua latihan/penerangan akan diberi kepada mana-mana peserta yang memasuki ‘game’ ini. Semua para peserta akan mendapat update terkini permainan ini melalui newsletter yang akan diberikan hanya kepada ahli sahaja.

- ‘Game’ ini bukan : skim cepat kaya, skim pyramid, skim ponzi, skim menerima/menderma, skim pelaburan, downline dan MLM. Ia adalah ‘A Game of Change not A Chance, di mana semua para peserta akan berpeluang mendapat komisen/bayaran masing-masing.


Untuk maklumat lanjut klik sini
http://www.theprosperitygame.net/

Dan sila jangan klik mana2 link di website tersebut atau daftar/register di website tersebut kerana website ini hanya boleh register selepas seseorang tu telah membuat bayaran ahli. Lepas ahli dah buat bayaran, baru boleh register kat website 3rd party ni untuk masuk dalam team group aku yang dikenali sebagai ‘The Prosperity Team’.
Dan semua yang masuk group ni akan dapat update dan news terkini dari team ni.
 

rafix

Fun Poster
Joined
Mar 4, 2009
Messages
395
Reaction score
2
Points
25
Kalau nak tahu lebih lanjut fasal ‘game’ ni aku highly recommend dengar webinar dia secara online. Kalau anda semua dah hadiri webinar dan berminat nak join leh PM aku atau bagi e-mel tentang cam mana cara nak join ‘game’ ni..

Di sini aku bagi jadual webinar dia untuk bulan Januari

Jan 3, 2010 1:00 AM - 2:00 AM SGT
Jan 5, 2010 10:00 AM - 11:00 AM SGT
Jan 6, 2010 3:00 AM - 4:00 AM SGT
Jan 8, 2010 10:30 AM - 11:30 AM SGT
Jan 9, 2010 10:00 AM - 11:00 AM SGT
Jan 10, 2010 1:00 AM - 2:00 AM SGT
Jan 12, 2010 10:00 AM - 11:00 AM SGT
Jan 13, 2010 3:00 AM - 4:00 AM SGT
Jan 15, 2010 10:30 AM - 11:30 AM SGT
Jan 16, 2010 10:00 AM - 11:00 AM SGT
Jan 17, 2010 1:00 AM - 2:00 AM SGT
Jan 19, 2010 10:00 AM - 11:00 AM SGT
Jan 20, 2010 3:00 AM - 4:00 AM SGT
Jan 22, 2010 10:30 AM - 11:30 AM SGT
Jan 22, 2010 10:00 PM - 11:00 AM SGT
Jan 24, 2010 1:00 AM - 2:00 AM SGT
Jan 26, 2010 10:00 AM - 11:00 AM SGT
Jan 27, 2010 3:00 AM - 4:00 AM SGT
Jan 29, 2010 10:30 AM - 11:30 AM SGT
Jan 30, 2010 10:00 AM - 11:00 AM SGT
Jan 31, 2010 1:00 AM - 2:00 AM SGT


Daftar webinar kat sini https://www2.gotomeeting.com/register/754087866
Pendaftaran webinar ni free je, tiada bayaran dikenakan untuk mendengar webinar secara online ini..

sebelum register, kalau nak tahu waktu dia dalam waktu Malaysia, klik kat ‘show time in my time zone

dekat ‘who referred you to the presentation’ boleh letak nama aku Rafik Mohamad Kusin (bigbucks)
lepas tu boleh tekan button 'Register Now':D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register