BTC USD 35,572.6 Gold USD 1,877.60
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Jana Pendapatan BLOG bersama BlogStarz.my :: myBLOG - http://jutawan.blogstarz.my

Sponsored Post

eizlien_82

Active+ Member
Joined
Dec 2, 2008
Messages
3,367
Reaction score
52
Points
30
Salam semua..

aku baru balik dari dengar pasal blogstarz nih..
Jana income melalui blogstarz..!
sungguh korang tak percaya kalu dengar..
seorang nenek berusia 64 tahun yang buta it tapi
boleh jana 12 ribu selepas sebulan masuk!!! :eek::eek:

dan paling aku terkejut seorang pangkat makcik jugak
umur 54 tahun..telah jana 13 ribu selepas sebulan stengah masuk..

diorang yang tua buat IT pun pandai buat blog..
takkan kita yang muda2 tak leh..

itu yang kita dengar yang masuk sebulan..sorang kakak nih
nama kak ida tak silap aku..jana RM 34 ribu selepas 3 bulan join.. pergh!!! meleleh dengar...:)cgrock

mana tau berkat usaha dan rezeki..

:)cgrock:)cgrock
 
Last edited:

eizlien_82

Active+ Member
Joined
Dec 2, 2008
Messages
3,367
Reaction score
52
Points
30
kalau setakat income tu datang daripada promote orang..minta maaf lah , x berminat langsung.

kalu tak minat tak yah buat bro..
bagi aku setakat nak cari orang tue pekara ke 3 dalam blog nih

Ada yang lebih penting income utama datang dari advertisement share..dan dari pelbagai capaian yang lain..
bukan pasal cari orang..

aku sokong bisnes nih..mantap 100% bumiputra!!! :)cgrock

 

eizlien_82

Active+ Member
Joined
Dec 2, 2008
Messages
3,367
Reaction score
52
Points
30
rasa nya bukan promote org lain secara lansung la... income promote org lain tu hanya RM10 - RM15 saja per pair, takde pun takpe.. tapi main income nya hits volume untuk click share 20% ke 60% itu. sebab tu boleh kita kata.. kalau dah join nampak income secara tak lansung nya boleh rekomen org lain, BUKAN AJAK sangat pun

betol2..bagus ada orang yang pandai explain macam ko..
biarkan jer pada yang tak buka minda...:D
 

eizlien_82

Active+ Member
Joined
Dec 2, 2008
Messages
3,367
Reaction score
52
Points
30
dont wori tuan tanah..
aku dah dengar sendiri dan aku puas hati..

Good Luck blogstarz...:D:D
 
Last edited:

vious7

Active+ Member
Joined
Jun 27, 2008
Messages
3,417
Reaction score
0
Points
20
dont wori tuan tanah..
aku dah dengar sendiri dan aku puas hati..

Good Luck blogstarz...:D:D





yup..Blogstarz....Rock...kui2..

jgn ketinggalan...
jom bersama vious7 n eizlien_82
menjana pendapatan dgn blogstarz..


Sokong Bumiputra...100%


Tqvm
 
Last edited:

eizlien_82

Active+ Member
Joined
Dec 2, 2008
Messages
3,367
Reaction score
52
Points
30

yup..Blogstarz....Rock...kui2..

jgn ketinggalan...
jom bersama vious7 n eizlien_82
menjana pendapatan dgn blogstarz..


Sokong Bumiputra...100%


Tqvm

Ketahuilah anda...makin cepat anda buat blog makin cepat anda jana pendapatan..

siapa yang masih ragu2 bleh join kelas
penerangan di cheras pandan jaya..:D
sebab dulu aku pun macam tak caya..#:-S
nak nak lagi aku tak tau apa2 pasal blog..~X(
nah...terkesima aku..nenek umuq 62 pun ada blog beb!!! :eek::eek:
 

jetta

Fun Poster
Joined
Oct 4, 2007
Messages
518
Reaction score
2
Points
15
mcm best program ni, sape aku nak refer nih ekk??
 

ARIFFX

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 27, 2008
Messages
12,037
Reaction score
159
Points
123
xplain ckit bleh?
cmne nenek tuh blh buat riban2?
 

jetta

Fun Poster
Joined
Oct 4, 2007
Messages
518
Reaction score
2
Points
15
xplain ckit bleh?
cmne nenek tuh blh buat riban2?

aku rasa bkn la nenek tu yg buat blog, mngkn cucu dia yg createkn profile dan jd referral kpd neneknya...:D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register