BTC USD 35,469.7 Gold USD 1,764.43
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Jana Pendapatan BLOG bersama BlogStarz.my :: myBLOG - http://jutawan.blogstarz.my

akukaya2000

Fun Poster
Joined
Oct 27, 2007
Messages
228
Reaction score
0
Points
10
promote biasa la :) hidup ats dunia bukan sorang2.... :D nak makan pun g kdai jumpa org beli brg :))

yang ni blognya lain dari yang lain....

org join bawah kita ada direct intoducer plan dan by2automatch plan......

INTRODUCER PLAN

PACKAGE BLOGGER - RM99.00
- 1 Blog Center
- 1 Web Blog Package
- 50 BulkSMS Credits
- Status as BLOGGER
- 20% Clickshare Bonus

masuk bawah kita, kita akan dapat RM15.00


PACKAGE BLOG ASSOCIATE - RM297.00
- 3 Blog Center
- 1 Web Blog Package
- 150 BulkSMS Credits
- Status as BLOG ASSOCIATE
- 40% Clickshare Bonus

masuk bawah kita, kita akan dapat RM45.00


PACKAGE BLOG MANAGER - RM693.00
- 7 Blog Center
- 1 Web Blog Package
- 350 BulkSMS Credits
- Status as BLOG MANAGER
- 60% Clickshare Bonus

masuk bawah kita, kita akan dapat RM105.00

*** NOTA : SEMUA PAKEJ DIATAS TIDAK MEMERLUKAN YURAN MAINTAIN atau YURAN PEMBAHARUAN/RENEW TAHUNAN



BY2AUTOMATCH PLAN

Anda hanya perlu mencari 2 Blogger untuk membina rangkaian anda di center A (kiri) dan B (kanan). Pihak syarikat juga akan membantu meletakkan Blog Center atau orang2 yang masuk secara 'SPILLOVER MATCH' sekiranya anda tidak mempunyai rangkaian anda sendiri.

By2AutoMatch Plan


Setiap 1 Blog Center hanya boleh menjanakan pendapatan By2AutoMatch sehingga RM310 sehari. Sekiranya terdapat limpahan BC, ia akan dibawa secara langsung kehari berikutnya.

lumayan jugak. bukan blog je boleh buat. boleh buat duit dengan blog dengan hanya menggunakan blogstarz je. tak percaya? tak payah percaya jika tak nak. :D
 
Sponsored Post

puteri warisan

Active Member
Joined
Jul 30, 2008
Messages
2,054
Reaction score
11
Points
25
Saya dah join jadi master centre

Sesiapa yang berminat boleh bayar terus kat saya

Saya boleh daftar terus

LOG IN SEKARANG JUGA DI

http://www.blogstarz.my/

KAT SEBELAH KANAN KLIK REGISTER NOW

DAFTAR SEGERA

JANGAN LUPA ID PENAJA: Lestarybiz

ID MASTER CENTRE : Lestarybiz

Gantikan founder tu

Bab bayaran boleh sms atau ym saya
 

puteri warisan

Active Member
Joined
Jul 30, 2008
Messages
2,054
Reaction score
11
Points
25
Saya dah join jadi master centre

Sesiapa yang berminat boleh bayar terus kat saya

Saya boleh daftar terus

LOG IN SEKARANG JUGA DI

http://www.blogstarz.my/

KAT SEBELAH KANAN KLIK REGISTER NOW

DAFTAR SEGERA

JANGAN LUPA ID PENAJA: Lestarybiz

ID MASTER CENTRE : Lestarybiz

Gantikan founder tu

Bab bayaran boleh sms atau ym saya

Selamat pagi semua,

Pada yang berminat, boleh ym atau sms saya
 

oilfilter99

Active+ Member
Joined
Dec 4, 2006
Messages
3,892
Reaction score
2
Points
30
Saya dah join jadi master centre

Sesiapa yang berminat boleh bayar terus kat saya

Saya boleh daftar terus

LOG IN SEKARANG JUGA DI

http://www.blogstarz.my/

KAT SEBELAH KANAN KLIK REGISTER NOW

DAFTAR SEGERA

JANGAN LUPA ID PENAJA: Lestarybiz

ID MASTER CENTRE : Lestarybiz

Gantikan founder tu

Bab bayaran boleh sms atau ym saya

dasyat le lestary ni..aktif betul..tapi siapa yg join bawahnya bagus le..sb dia byk back-up org bawahan dia..:)cgrock
 

old owl

Fun Poster
Joined
Apr 28, 2007
Messages
342
Reaction score
0
Points
10
ada yg dah dpt hasil lumayan ker?

kalau dah tu attach ler kat sini.

nampak cam Minat juga......
 

dsp

Fun Poster
Joined
Dec 27, 2006
Messages
368
Reaction score
0
Points
10
kalau setakat income tu datang daripada promote orang..minta maaf lah , x berminat langsung.

rasa nya bukan promote org lain secara lansung la... income promote org lain tu hanya RM10 - RM15 saja per pair, takde pun takpe.. tapi main income nya hits volume untuk click share 20% ke 60% itu. sebab tu boleh kita kata.. kalau dah join nampak income secara tak lansung nya boleh rekomen org lain, BUKAN AJAK sangat pun
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register