Jana income online berjela - jela dgn hyrobulksms!!

CG Sponsors




raywanji

Active Member
Joined
Jan 7, 2010
Messages
1,252
Reaction score
0
Points
20
Biz ni ialah biz jual SMS..katakanlah u keje in an organization and jd informer untuk syarikat tersebut, u kne kuar modal dalam 15 sen per SMS kalo u pakai celcom untuk msg ke org2 mxs..tp biz ni dia menjual SMS dgn harga terendah sbyk 9 sen je per SMS..tak rugi join biz ni sbb ape yg kita tau, sume org guna SMS as a medium for communication..ade byk affiliate progs yg jual produk makanan or herba or barangan kesihatan tp sape je yg nak makan n guna produk2 tersebut yg agak diragui keberkesanannya..cuba klik kat link di bawah n mulakan kajian anda..yg baik amik,tg buruk buang jauh2..kalo xpasti lg,bleh hubungi i..details ade kat web tu..lg 1..company byr 100% commission utk sume ahli yg join..sgt berbaloi..cubalah..biz yg sangat baru n xramai lg ahli..

klik di sini -->> http://raywanji.rahsiahypro.com
 
Sponsored Post

brabusteam

Fun Poster
Joined
Jan 13, 2010
Messages
113
Reaction score
0
Points
10
Biz ni ialah biz jual SMS..katakanlah u keje in an organization and jd informer untuk syarikat tersebut, u kne kuar modal dalam 15 sen per SMS kalo u pakai celcom untuk msg ke org2 mxs..tp biz ni dia menjual SMS dgn harga terendah sbyk 9 sen je per SMS..tak rugi join biz ni sbb ape yg kita tau, sume org guna SMS as a medium for communication..ade byk affiliate progs yg jual produk makanan or herba or barangan kesihatan tp sape je yg nak makan n guna produk2 tersebut yg agak diragui keberkesanannya..cuba klik kat link di bawah n mulakan kajian anda..yg baik amik,tg buruk buang jauh2..kalo xpasti lg,bleh hubungi i..details ade kat web tu..lg 1..company byr 100% commission utk sume ahli yg join..sgt berbaloi..cubalah..biz yg sangat baru n xramai lg ahli..

klik di sini -->> http://raywanji.rahsiahypro.com


berapa modal sistem ni....

berapa sen setiap sms yg dihantar..

tanya jer mana tahu kalau lagi murah pulak sistem yg saya dapat.....
 

raywanji

Active Member
Joined
Jan 7, 2010
Messages
1,252
Reaction score
0
Points
20
berapa modal sistem ni....

berapa sen setiap sms yg dihantar..

tanya jer mana tahu kalau lagi murah pulak sistem yg saya dapat.....

terima kasih kerana berminat untuk bertanya..terus terang saya katakan, modal biz ni xmahal sperti biz lain..ade biz yg modalnye mencecah 2 ribu ringgit n keatas tp pulangannya amatlah sikit..tp biz ni menawarkan modal permulaan terendah RM250 SEKALI SEUMUR HIDUP dan pulangan yang lumayan dengan 100% komisyen dari syarikat..ade jugak 2 lagi pakej lain yang bernilai RM500 dan RM1000..segalanya akan ada penerangannya selepas encik subscribe laporan percuma di http://raywanji.rahsiahypro.com ..berkenaan harga SMS pula,harga terendah ialah 9 sen per SMS dan ianya dijual secara pukal..boleh jugak dptkan overview biz ni di link yang telah saya berikan..:)cgrock bersama HYPRO!!
 

brabusteam

Fun Poster
Joined
Jan 13, 2010
Messages
113
Reaction score
0
Points
10
terima kasih kerana berminat untuk bertanya..terus terang saya katakan, modal biz ni xmahal sperti biz lain..ade biz yg modalnye mencecah 2 ribu ringgit n keatas tp pulangannya amatlah sikit..tp biz ni menawarkan modal permulaan terendah RM250 SEKALI SEUMUR HIDUP dan pulangan yang lumayan dengan 100% komisyen dari syarikat..ade jugak 2 lagi pakej lain yang bernilai RM500 dan RM1000..segalanya akan ada penerangannya selepas encik subscribe laporan percuma di http://raywanji.rahsiahypro.com ..berkenaan harga SMS pula,harga terendah ialah 9 sen per SMS dan ianya dijual secara pukal..boleh jugak dptkan overview biz ni di link yang telah saya berikan..:)cgrock bersama HYPRO!!
terima kasih untuk info...

sebab masih mencari sistem yg murah untuk sms bulks ni
 

raywanji

Active Member
Joined
Jan 7, 2010
Messages
1,252
Reaction score
0
Points
20
ramai ke yg xberminat dgn biz affiliate2 ni eh?hehe..xcuba xtau kot..
 

raywanji

Active Member
Joined
Jan 7, 2010
Messages
1,252
Reaction score
0
Points
20
hai la..kadang2 rezeki org ni kalo nak diberikan oleh tuhan mmg kejap je kan?saya diberitahu pg td yang ade seorang hamba Allah ni buat duit rm7000 dalam masa 2 minggu dia menyertai hyprobulksms..2 minggu 7000 kalu mmg xpyh kerja pun xpe pastu..sbb tu kdg2 rezki ni ade dimana2..cuma kita je xdidedahkan mcmana nak perolehinya atau kita sendiri mmg xcarik..pikir2kan..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register