BTC USD 60,645.1 Gold USD 1,793.60
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Jamu Ratu Dara

Nor75

Freshie
Joined
Aug 17, 2010
Messages
30
Reaction score
0
Points
6
Nak Ketat? Rapat? Padat ? Mantap?
Jamu Ratu Dara ada jawapanya! Teruskan membaca..


Memperkenalkan jamu warisan nenek moyang Jamu Ratu Dara. Terbukti sejak dari tahun 1970an lagi. Diadun dengan herba khusus untuk wanita yang diamalkan sejak turun temurun. Warisan dari nenek moyang yang merupakan pengamal ubatan herba.


Sebelum ni jual secara offline sahaja, tetapi melihatkan sambutan yang sgt memberansangkan, makanya saya terpanggil untuk berkongsi di sini pula..

Adakah anda…

• Selalu rasa rendah diri dengan suami sebab prestasi anda tak hebat cam dulu?
• Kurang keyakinan dalam tak dpt bg memberikan servis terbaik untuk suami
mcm dulu2?
• Asyik rasa tak selesa sebab keputihan melampau?
• Sering lesu dan lemah urat badan?
• Kulit kusam jek tak de seri langsung?


Jika anda tergolong dalam golongan di atas, kami ada jawapannye..


Jamu ini 100% diperbuat dari herba dan rempah ratus. Boleh mengatasi pelbagai masalah yang dialami oleh wanita. Untuk mendapatkan hasil yang menakjubkan, Jamu Ratu Dara perlu diamalkan secara konsisten.

Hasilnya akan terpancar pada wajah dan tubuh badan anda terasa lebih segar dan sihat sentiasa.. Insyallah…


Antara khasiat Jamu Ratu Dara :

• Sgt berkesan utk merapatkan serta memantapkan lagi vagina. Kompem ketat dan padat dan panas je kat dalam tu.. Grip akan jadik luar biasa!!..Mcm anak dara balik tau!

• Sgt berkesan memulihkan masalah keputihan, kegatalan dan bau2 yang kurang enak di vagina..

• Mengawal lendir dan lelehan vagina..

• Menambahkan tenaga dan melancarkan perjalanan darah.

• Merawat keletihan dan tidak bermaya. (Letih2 badan tu elok la makan..)

• Melawaskan pembuangan air besar dan kecil.

• Boleh mencegah barah payudara dan rahim.

• Memulih otot dalaman faraj. (Sgt sesuai untuk wanita lepas bersalin)

• Awet muda. Boleh menghaluskan dan mencantikkan kulit (Muke jadi merah2
berseri)


Ramuan :

Manjakani, Kacip Fatimah, Akar Serapat, Habatus-Sauda & Rempah Ratus Terpilih.




Cara Makan :

• 2 biji pagi selepas sarapan
• 2 biji malam selepas makan malam
• Di ikuti dgn selawat ke atas Nabi.
• Minum dgn air suam atau air masak. Jangan minum dgn air berkarbonat!

= Anak dara pun boleh makan Jamu Ratu Dara ni untuk penjagaan awal..Tak rugi apa pun malah boleh menjaga kewanitaan kite ni dari anak dara lagi..=

**Anak dara makan 2 biji sehari pun sudah memadai..

**Tidak sesuai untuk ibu-ibu mengandung, menyusu bayi, wanita yg dalam period dan pesakit darah tinggi.

*** Banyakkan minum air masak okey..


--------------------------------------------------------------------


Harga Jualan :



Harga :

RM 15 (S/M)
RM 18 (S/S)
BND 10.00 (Brunei)

(40 kapsul)

Tunggu apa lagi? Jom try!!

Anda Berminat??

[email protected] 012 2104326 @ 014 7382934 (Nor)
 
Sponsored Post

Nor75

Freshie
Joined
Aug 17, 2010
Messages
30
Reaction score
0
Points
6
Antara testimoni tentang JAMU RATU DARA yg telah di terima..

Testimoni 1
Ayu (Kota Bharu )
Salam kak. Tak sia-sia saya cuba jamu akak ni. Badan makin ringan time nk bangun pagi. Membuang pun lawas je..hihi.. Lagi satu kak, yg paling power time ehem ehem, mmg berbeza sekali la kak.. senyum le asben saya sampai pg esoknye..hik hik..Tq kak.. Saya akan try menten makan jamu akak ni.


Testimoni 2
Izanni ( Kota Damansara )
Keputihan saya dah ilang kak!! Best sgt. Sebelum ni asyik rasa tak selesa je..Ni baru makan 2 botol..nanti saya up date lagi..tq kak eryn..


Testimoni 3
Kak Leen ( Seremban)
Mmg best la erin..sgt ketat dan grip mmg luar biasa. Lama dah kak leen tak makan jamu. Badan pun rasa tak best. Dingin jek selalu dgn abang. Tapi lepas try test yg erin bagi test free aritu..mmg lain sgt… confident baik je rasa..Macam anak dara lorrr… Pasni kene beli la pulak yer… 
 
Last edited:

Nor75

Freshie
Joined
Aug 17, 2010
Messages
30
Reaction score
0
Points
6
Jika anda ada sebarang pertanyaan.. jangan malu2 utk hubungi sya.. memang terhangat dan terbaek la jamu nie..

Pn Nor 012 2104326 @ 014 7382934
 

Nor75

Freshie
Joined
Aug 17, 2010
Messages
30
Reaction score
0
Points
6
Sebotol hanya RM15 - 40 Kapsul.. sangat berbaloi2..
 

Nor75

Freshie
Joined
Aug 17, 2010
Messages
30
Reaction score
0
Points
6
Kepada yang berminat boleh oder ngan sya 014 7382934
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register