BTC USD 54,440.5 Gold USD 1,792.60
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell jamu kurus yang dijamin keberkesananya

baby89

Freshie
Messages
43
Joined
Dec 14, 2009
Messages
43
Reaction score
0
Points
6
asalamualikum semua
baby nak kongsi lah satu pengalaman bila amik satu jenis jamu ni untuk kurus...
baby panggilnya jpb..mula2 baby terjumpa dekat dalam sebuah blog ni kan jpb ni pastu tiba-tiba rasa berminat pulak...bukan apa sebab dikatakan oleh boss tu dari herba jadi xddelah takut sangat kan...setakat ni baby dah 2bulan makan n berat badan alhamdulilah dari 85-90kg turun ke 63-65kg..memang macam xcaya je turun 22kg kau dalam 2bulan.. :laugh: memang rasa lain lah bila dah kurus ni nak keluar pun dah xsegan2 lagi...haha..jpb ni ada dua jenis tau satu untuk semua org blh makan termasuk ibu yang menyusukan semua tu dan satu lagi tu untuk orang2 yang sehat je...tapi mmg best lah and mod yang jual tu pun friendly sangat smpi kadang2 bila borak dengan sis tu rasa cam kawan je..best2 xdelah malu2 kalau nak cerita masaalah kita pun kan...yang penting jpb ni mmg best sangat dan thx kepada mod beautyshop tersebut kerana sangat pandai melayan pelanggan ^_^ (L) (L) :lol:
mmg berbaloi2 sbb murah dan berkesan....:)


HARGA
1 TRIAL PACK = RM30
3 TRIAL PACK = RM70
10 TRIAL PACK = RM200
semua nya free pos laju


nak order pm baby okeyh

IF NAK BISNES BELI BORONG DAPAT LAGI LAGI LAGI MURAH!!!
CEPAT2
 
Last edited:
Sponsored Post

baby89

Freshie
Messages
43
Joined
Dec 14, 2009
Messages
43
Reaction score
0
Points
6
reserved for other items.....
 
Last edited:

baby89

Freshie
Messages
43
Joined
Dec 14, 2009
Messages
43
Reaction score
0
Points
6
ada kelulusan KKM tak?

salam insyi...
setakat ni tiada lagi kelulusan kkm
tapi ianya telah diuji oleh jabatan kimia dan hasilnya adalah 100% herbs lagipun ianya buatan org kampung je...dan ianya sekadar ingin berkongsi yang baik dengan ahli2 cg ni...ianya juga tidaklah dikomersial kan...ehhe:D:D
 

baby89

Freshie
Messages
43
Joined
Dec 14, 2009
Messages
43
Reaction score
0
Points
6
salam insyi...
setakat ni tiada lagi kelulusan kkm
tapi ianya telah diuji oleh jabatan kimia dan hasilnya adalah 100% herbs lagipun ianya buatan org kampung je...dan ianya sekadar ingin berkongsi yang baik dengan ahli2 cg ni...ianya juga tidaklah dikomersial kan...ehhe:D:D

jom ramai2 try jamu ni..mesti best punya..ehhe:)cgrock:)cgrock:D:D
 

baby89

Freshie
Messages
43
Joined
Dec 14, 2009
Messages
43
Reaction score
0
Points
6
meh singgah....
promosi harga baik punya untuk anda
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register