BTC USD 43,579.3 Gold USD 1,750.50
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Jam Tangan Handphone (watch phone) Utk Dijual Murah - Opened Box!! ITEM SOLD!!!!!!!!!

shah_azli

Active+ Member
Joined
Aug 29, 2007
Messages
3,045
Reaction score
35
Points
30
hi rakan-rakan CG...ari ni aku nak jual sebuah Jam Tangan Handphone (watch phone) model N388 made in china...benda baru...aku baru beli..x pakai lagi cuma test je...sebab aku nak jual adalah aku rasa jam phone tersebut x sesuai dengan tangan aku...janggal rasanye..kalo sape2 berminat bole la beli...color putih..

aku nak jual dengan harga RM450.00 siap pos (bole nego skit lagi):)...kalo COD tolak rm10...market price RM559...korang bole tgk price dia kat lelong...

andios@11.jpg


N388-1.jpg


link kat youtube..
http://www.youtube.com/watch?v=f7BJN5OFH8E

spesifikasi dia :

Network : GSM 900 / 1800 / 1900 MHz
Available Language : English
Display Type : TFT, QVGA, LCD touchscreen display, 260K colors
Display Size : 1.3 inch, 240×320 pixels
Ringtones Type : * Polyphonic (64 channels)
* Supprot mp3, mp4, midi of ringtone formats

Ringtones Amount : Depend on the storage size
Ringtones Customization : Downloadable
Vibration : Yes
Music Support : MP3, WAV, WMA, AMR, AAC, AAC+, support MP3 background play, equalizer
Video : 3GP, MP4, support 3GP / MP4 movie full screen play, support MP4 record
Phonebookt: 800 groups of phone books
Connectivity : GPRS/WAP 2.0
Internal Memory : Packed with 512M TF card, support TF card to limitless extended
Card slot : MicroSD (TransFlash) - Included
Messaging : 300 SMS, MMS
Data transfer: USB cable / Stereo Bluetooth - Included
Games : Two common games
Camera : 1.3MP high-definition camera
Additional Features ; Watch phone, MP3 / MP4 player
Handsfree
Rate exchange
Calendar
Voice recorder
Stereo Bluetooth
WAP
SMS group sending
Support memory card to extend
GPRS / WAP 2.0
Support handwritten input
Battery 550 mAh
Stand-by time 69 hours
Talk time 240 minutes

Features:

* Tri-band: GSM 900 / 1800 / 1900 MHZ.
* Adopt watch shape design.
* 1.3 inch display screen.
* Handwritten input.
* MP3 / MP4 multimedia player.
* 64 channels polyphonic ringtone.
* 1.3MP camera.
* GPRS .
* Bluetooth function.

N388.jpg


Package Content

* 1 x transceiver
* 1 x cable
* 1 x earphone
* 1 x 512MB TF memory card
* 1 x dual tracks bluetooth headset
* 1 x charger
* 2 x batteries
* English Manual



kalo berminat boleh PM / sms / YM aku

sms : 0197281691
Email / YM :
[email protected]
 
Last edited:
Sponsored Post

ikscentre

Super Active Member
Joined
Jun 14, 2008
Messages
7,905
Reaction score
1
Points
65
mcm best jer.. ade bluetooth kn?
 

ikscentre

Super Active Member
Joined
Jun 14, 2008
Messages
7,905
Reaction score
1
Points
65
sorry x pasan td...
klu dok dlm bangunan line ok ker..
sbb sesetgh nfon.. problem gk..hehe
 

shah_azli

Active+ Member
Joined
Aug 29, 2007
Messages
3,045
Reaction score
35
Points
30
sorry x pasan td...
klu dok dlm bangunan line ok ker..
sbb sesetgh nfon.. problem gk..hehe

benda ni baru aku beli...blom test kat bawah tanah lagi...rasanye mmg xde masalah dengan coverage...aku test dpt full bar je...:)
 

ikscentre

Super Active Member
Joined
Jun 14, 2008
Messages
7,905
Reaction score
1
Points
65
benda ni baru aku beli...blom test kat bawah tanah lagi...rasanye mmg xde masalah dengan coverage...aku test dpt full bar je...:)

kiranye ni jual 2ndhand ke aper?
 

shah_azli

Active+ Member
Joined
Aug 29, 2007
Messages
3,045
Reaction score
35
Points
30
kiranye ni jual 2ndhand ke aper?

2nd x 2nd sgt laa...barang ni mmg aku x pakai lagi...cuma test..on/off..dialing..ringtone/video & function yg lain2...kira opened box je laa...tp harga tu aku kira 2nd..mmg drop habis..:)..mmg aku beli rm529...aku nk jual rm450 je...kalo korang tgk seller2 yg jual kat lelong tu harga rm559..kalo xde org nak beli aku simpan bg anak aku dah besar nnt:D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register