To Sell jam tangan berjenama Rolex dan Carrera hanya RM150-RM250 sahaja

CG Sponsors




Status
Not open for further replies.

haqi1611

Active+ Member
Joined
Nov 12, 2008
Messages
3,920
Reaction score
18
Points
25
_____thread close______
 
Last edited:
Sponsored Post

adamma

CG Top Poster Club
Joined
Mar 7, 2007
Messages
23,639
Reaction score
39
Points
120
up utk tuan tanah
 
Last edited:

adamma

CG Top Poster Club
Joined
Mar 7, 2007
Messages
23,639
Reaction score
39
Points
120
wah jam bagus ni
 
Last edited:

adamma

CG Top Poster Club
Joined
Mar 7, 2007
Messages
23,639
Reaction score
39
Points
120
Pelbagai model jam tangan... amat murah..... antaranya Rolex dan Carerra....hanya RM150-RM250 sahaja....

semuanya bergantung pada stok.... so contact aku dulu,tanya model yg mana,aku cek stok.... kalau ada,so baru aku boleh jual....

mana aku dapat stok murah camni???? itu tak payah tanya ok.... kalau berminat bolehlah beli .....

INGAT... TANYA STOK DULU PADA AKU BARU BANK IN....

untuk deal beli sila contact atau sms aku...









ym : haqi_167
telefon : 0125838652 nursyafiqah rokhimi
akaun bank : Maybank 157072375776
lepas bank in hendaklah sms butir2 bank in (tarik,masa,jumlah,nama model jam)

nk tgk lagi>>

http://haqi1611.blogspot.com/2009/01/jam-tangan-berjenama-rolex-dan-carrera.html
harga pun bleh thn gk ni, goodluck akak
 
Last edited:

adamma

CG Top Poster Club
Joined
Mar 7, 2007
Messages
23,639
Reaction score
39
Points
120
xde org ke?
 
Last edited:

jinchuriki

Active Member
Joined
Aug 21, 2008
Messages
1,028
Reaction score
0
Points
20
salam..:)

boleh tahan jgak jam2 kat sini ye..
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register