BTC USD 62,938.2 Gold USD 1,803.67
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Jam Casio Twin Sensor Ori untuk dijual dan crocodile utk dijual (update)

mint

Super Active Member
Joined
Apr 27, 2009
Messages
5,432
Reaction score
16
Points
65
salam cgrian..

CASIO TWIN SENSOR SOLD TO BRO ZUL34.. :D :D

ni aku ada jam crocodile utk dijual..

jam ni pun jam aku juga..cuma nak jual sbb dah ada koleksi lain

jam ni original crocodile ni..aku beli bulan 10 ari tu..

rege aku buka rm300..tp bole nego lg utk cgrian..

klau berkenan sms aku kat 017-2380005

jam kat melaka..hehe:D

klau luar melaka, aku bole pos..free aje..sbb bukan mahal sgt pun.. :)

IMG_0039.jpg


IMG_0037.jpg


IMG_0036.jpg



klau berkenan, sms la..jgn risau..rege utk cgrian bole nego:)paid:)paid
 
Last edited:
Sponsored Post

mint

Super Active Member
Joined
Apr 27, 2009
Messages
5,432
Reaction score
16
Points
65
meh beli meh..rege bole nego lg..jgn risau..hehe :D
 

Zul34

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
15
Points
65
sori tt..bkn dabel post lagi...bila refresh post ni tadi x kuar..server mengong lagi
 
Last edited:

lats840

Active+ Member
Joined
Mar 15, 2009
Messages
3,093
Reaction score
877
Points
81
berkenan la plak..
tp aku dh beli yg triple sensor tu...
huhuhu....

agak2 brape last price yg bleh dpt?/
pm aku yer, hehehhe..

peace
 

bazsh

Super Active Member
Joined
Jul 8, 2008
Messages
7,020
Reaction score
12
Points
65
Design nyer bg aku biasa2 jer
Tp function tu menarik gak
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register