Jadi Kawan atau Lupakan Terus Si Dia.

Recommended Brokers


Albatross

Freshie
Joined
Nov 14, 2019
Messages
23
Reaction score
0
Points
3
Minta jalan tapi asyik kata ada Road Block kat dpn..

Ts tinggalkan aje Jan tu. Abis cite. Byk lagi bunga lain.
Nak tinggal tapi aku kalah dengan dia, perempuan lain aku boleh buat bodoh je, tapi dia lain susah senang dia sanggup bersama, perempuan lain belum tentu. Yup aku akan tinggal, tapi tak tau lah kalau aku cari dia balik, jangan marah bro.:D
 
Sponsored Post

nokia3210

Active Member
Joined
Sep 6, 2012
Messages
1,669
Reaction score
139
Points
38
pesal TT reply in the third person style?
TS tu bukan TT?
 

imatheonlyone

Legendary Member
Joined
Mar 11, 2009
Messages
12,559
Reaction score
337
Points
141
Memang parents menentang keras pun, bapak tak suka, mak lagi la tak setuju. Kahwin kalau parents tak restu, nanti jadi tak berkat perkahwinan tu.
Xleh kata gitu jugak...berapa ramai yg dapat restu keluarga cerai berai juga
 

aim02Aug

Super Active Member
Joined
Sep 5, 2011
Messages
5,182
Reaction score
335
Points
81
ishhh...

lebih mudah nk bg pndpt jika ada pic
 

John Nawi

Active+ Member
Joined
Oct 23, 2012
Messages
4,957
Reaction score
124
Points
43
Memang dah ada jawapan, berbalik pada persoalan asal:

NI je yg aku mintak pandangan

1.Boleh ke dua orang yang punya perasaan suka menjadi sahabat ?
2.Patut TS ( Thread starter) ambil berat & jaga dia kalau tak sihat @ sakit, selagi mana TS belum berkahwin ( i'm single ).
3. Atau lupakan terus & abaikan je dia.
1) tak bole.. one day tetiba salah sorang dh ada berkenan kat orang lain, yg lagi sorang mula le buat bnda2 boodooh (biasanya la)
2) ambil berat, jaga tu kena bagi limit dan hint "sebagai sahabat baik"
3) slow2 xplain tntng masa depan perhubungan tu
 

Albatross

Freshie
Joined
Nov 14, 2019
Messages
23
Reaction score
0
Points
3
1) tak bole.. one day tetiba salah sorang dh ada berkenan kat orang lain, yg lagi sorang mula le buat bnda2 boodooh (biasanya la)
2) ambil berat, jaga tu kena bagi limit dan hint "sebagai sahabat baik"
3) slow2 xplain tntng masa depan perhubungan tu
Yang no. 3) tu aku dah buat.
 

pemain

Active Member
Joined
Jul 10, 2008
Messages
1,817
Reaction score
189
Points
33
Nak tinggal tapi aku kalah dengan dia, perempuan lain aku boleh buat bodoh je, tapi dia lain susah senang dia sanggup bersama, perempuan lain belum tentu. Yup aku akan tinggal, tapi tak tau lah kalau aku cari dia balik, jangan marah bro.:D
Sebab tu aku kata ko ni bang gang kalah dgn Jan.

Ada 2 pilihan sahaja: kahwin atau pindah negeri lain.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register