Jadi Jutawan dengan hanya Menyimpan Duit

CG Sponsors




Sponsored Post

2bz4money

Legendary Member
Joined
Aug 24, 2006
Messages
10,611
Reaction score
2,068
Points
191
3/1/2014 boleh kuar kan balik ke duit 1000 tu
kalu SSP, bole tebus slps 45 hari dari tarikh beli. kalu al awfar, Start date : 1 October 2013, End date : 31 December 2013.
Maintain deposit until 30 April 2014. kalu kuar awal, tak layak utk cabutan bulan mei 2014.
 

BnT

Super Active Member
Joined
Sep 25, 2011
Messages
9,736
Reaction score
156
Points
73
Terbaek tt..... Sesama kita try...
 

mumin

Fun Poster
Joined
Mar 18, 2009
Messages
328
Reaction score
0
Points
10
apa keputusan ssp tu/ sapa yg dapat rm 1juta tu
 

2bz4money

Legendary Member
Joined
Aug 24, 2006
Messages
10,611
Reaction score
2,068
Points
191
apa keputusan ssp tu/ sapa yg dapat rm 1juta tu
Kita tunggu sampai yg kena..so far, websiteBSN pun belum update lagi..so, sempat berangan2 lagi dgn penuh debaran..:)
 

2bz4money

Legendary Member
Joined
Aug 24, 2006
Messages
10,611
Reaction score
2,068
Points
191
Kita tunggu sampai yg kena..so far, websiteBSN pun belum update lagi..so, sempat berangan2 lagi dgn penuh debaran..:)
Jgn sodih sangat, itu rezeki Mok Cik Rokiah..Mungkin rezeki kita reserve utk cabutan al awfar pulak dgn bermodalkan 1020 je..selamat menyimpan dan merebut peluang menjadi jutawan..:)
 

min9797

Active+ Member
Joined
Aug 13, 2008
Messages
3,093
Reaction score
90
Points
30
Aku tambah lagi tt..bank muamalat dgn affin bank..buka akaun rm1000 tuk cabutan rm 1juta...sehingga april 2014
 

2bz4money

Legendary Member
Joined
Aug 24, 2006
Messages
10,611
Reaction score
2,068
Points
191
Aku tambah lagi tt..bank muamalat dgn affin bank..buka akaun rm1000 tuk cabutan rm 1juta...sehingga april 2014
bro, tima kasih..kalu bagi link contest & pic bertambah meriah lagi thread ni..:D

pagi tadi, sempat lagi aku sumbat sbhgn duit bonus gomen ke a/c alawfar utk tingkatkan lagi kebarangkalian..hari terakhir utk layak pencarian 3 jutawan B.Islam via alawfar..:)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register