Jadi Jutawan dengan hanya Menyimpan Duit

CG Sponsors




2bz4money

Legendary Member
Joined
Aug 24, 2006
Messages
10,611
Reaction score
2,068
Points
191
Ops silap.... SSP.

SSP Special Draw

» The draw will be held end of December 2013.
» Only eligible for SSP Holder with minimum savings of RM3,000.00 and above, before 25 December 2013.
» The minimum savings amount must be maintained until the draw date.

http://www.mybsn.com.my/content.xhtml?contentId=181

Betul ke ni sempat lagi? huhu
Ok..kalu gitu kena check pulok dgn BSN sendiri utk final confirmation. kalu bukan rezeki, bole cuba lebih peluang dgn al awfar..:)
 
Sponsored Post

ahbond

Active+ Member
Joined
Dec 20, 2005
Messages
4,348
Reaction score
65
Points
30
info dan strategi yg baik...
tak salah mencuba..mana tahu rezeki kita...Hanya Allah yang tahu setelah kita mencuba dan berusaha..
 

+kOoL+

Legendary Member
Joined
Apr 11, 2007
Messages
12,425
Reaction score
68
Points
120
maknanya ni based on nasib la kan bro?.. kalau tk dapat apa benefit simpnan kita dalam 2 skim tu?.. dekat mana boleh baca info lebih ek?
 

2bz4money

Legendary Member
Joined
Aug 24, 2006
Messages
10,611
Reaction score
2,068
Points
191
info dan strategi yg baik...
tak salah mencuba..mana tahu rezeki kita...Hanya Allah yang tahu setelah kita mencuba dan berusaha..
dah buat ke bro? 2 hari lepas, mak saya datang ziarah dan saya buka dan hadiahkannya a/c al awfar..selain berpeluang menjadi jutawan, setiap deposit melebihi RM100 ke a/c ni juga berpeluang memenangi hadiah 100k setiap bulan. buka sebagai akaun gaji pun bagus..tak menang skrg x pa, sekurang2nya kita guna a/c islamic dan tindakan ini akan menjemput rezeki dgn lebih mudah..:)
 

2bz4money

Legendary Member
Joined
Aug 24, 2006
Messages
10,611
Reaction score
2,068
Points
191
maknanya ni based on nasib la kan bro?.. kalau tk dapat apa benefit simpnan kita dalam 2 skim tu?.. dekat mana boleh baca info lebih ek?
ini peluang dalam bentuk simpanan yg jarang2 tiba; cuma pulangannya agak rendah dalam kategori low risk savings. sila baca 1st post dan klik pautan yg berkenaan utk detail..:)
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register