To Sell Jadi Agen Minyak Urut Batin WildX

CG Sponsors




mdnor34

CG Top Poster Club
Joined
Nov 12, 2008
Messages
47,388
Reaction score
137
Points
133
...produk terlaris wild-x (utk seksualiti lelaki), batu karang dll. sape2 yg nak cuba jadi agen utk side income, silalah contact sy. Produk seksualiti pmpuan pun ada.

antara cara nak jadi agen, kena beli 20 botol wildx, harga rm300. jual satu botol rm400x20 = rm800. jadi untungnya rm500.

Ataupun paling mudah ambik untung atas angin je, tak payah keluarkan modal & simpan stok.

Anda boleh iklan kat mana2 pun, termasuk website sendiri. Then kalau ada order, saya akan pos direct kat customer. Kira mcm buat drop shipping lah..senang kan…sebotol anda untung Rm20
Sms sy jika minat

0173559527
 
Last edited:
Sponsored Post

Jutawan

Super Active Member
Joined
Oct 17, 2006
Messages
7,480
Reaction score
182
Points
78
Sape yg penah wat apa2 jenis side income business, mehlah kongsi di sini..
saya jadi agen kedah2u...produk terlaris wild-x, batu karang dll. sape2 yg nak cuba, silalah contact sy.
Aiyoo bro, letak ler apa2 yang patut kat sini yek...:D
 

mdnor34

CG Top Poster Club
Joined
Nov 12, 2008
Messages
47,388
Reaction score
137
Points
133
kalau nak detail mcmne nak jadi agen...ada dlm kedah2u.com
antara cara nak jadi agen, kena beli 20 botol wildx, harga rm300. jual satu botol rm30x30 = rm600. jadi untungnya rm300.
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
kalau nak detail mcmne nak jadi agen...ada dlm kedah2u.com
antara cara nak jadi agen, kena beli 20 botol wildx, harga rm300. jual satu botol rm30x30 = rm600. jadi untungnya rm300.
ada semua kelulusan kementerian ker?
 

mdnor34

CG Top Poster Club
Joined
Nov 12, 2008
Messages
47,388
Reaction score
137
Points
133
Berminat nak jadi pembekal Wild X (Minyak urut Tenaga Batin) ?
Bersih, Tiada Campuran Unsur-Unsur Haiwan.
Kaedah Urutan Yang Biasa Dan Mudah
Memberi Kesan Yang Cepat (1 minggu)
Menjimatkan, Hanya Perlu Guna Sedikit Sahaja
Tiada kesan sampingan


Info layari www.kedah2u.net


Jika anda minat, kami boleh membekal kepada anda WildX, bermakna anda beli secara pukal dengan harga lebih murah, kemudian boleh jual dengan brand & packing anda sendiri (jika nak) atau kekal dengan botol & brand kami seperti dibawah.

Kalau lagi byk anda order, lagi rendah lah harga kami dan lagilah lebih anda untung.


Hubungi saya 017-3559527


Keistimewaan Minyak Urut Wild-X
- Membesarkan saiz batang zakar
- Membesarkan saiz kepala zakar
- Memanjangkan saiz batang zakar
- Menambah kekerasan batang zakar
- Mempercepatkan zakar mengeras
- Mencegah pancutan pra-matang
- Mencegah gejala 'cepat layu'
- Melambat pancutan air mani
- Zakar tetap keras selepas pancutan
- Mampu mengulangi beberapa kali
- Meningkatkan keyakinan untuk bersama
- Suci, diperbuat daripada herba tradisional
- Tiada kesan sampingan kepada suami
- Tiada kesan sampingan kepada isteri


Nota Penting :
Minyak Urut Wild-X adalah untuk rawatan pada sistem zakar sahaja. Bagi lelaki yang sihat, kesannya memang telah terbukti 'hebat'. Ini berdasarkan maklumbalas daripada majoriti pengguna Wild-X sebelum ini. Tetapi terdapat beberapa pengguna yang gagal mendapat kesan yang memuaskan kerana menghadapi masalah lain seperti masalah saraf di bahagian badan lain, menghidap kencing manis, lelah, buasir dll. Jika tuan menghadapi masalah pada sistem badan atau saraf, tuan perlu merawat bahagian-bahagian tersebut terlebih dahulu. Produk yang paling sesuai, selamat & berkesan untuk rawatan dalaman lelaki dan pelbagai jenis penyakit yang lain, adalah Jus Vitca (klik sini)

Testimoni ( 18SX : hanya untuk lelaki sahaja )
Oleh kerana isu ini agak sensitif, maklumat sebenar pengguna akan dirahsiakan. Sebenarnya saya telah lama meminta para pengguna Wild-X terutamanya di kalangan rakan-rakan bagi menyumbangkan testimoni untuk tatapan umum di sini. Tetapi majoriti mereka segan untuk memaparkannya kepada umum. Oleh itu, saya memberi jaminan kepada mereka untuk merahsiakan identiti sebenar.

En.M, Melayu, 43 tahun, JKR Alor Star
Setelah dinasihatkan oleh En.Muhammad, saya telah berpuas hati dengan kepanjangan alat kelamin saya. Walaubagaimanapun, saya perlu menambah saiz lilitannya serta meningkatkan prestasinya secara maksimum kerana menghadapi masalah dalam kesihatan seksual. En.Muhammad juga menasihatkan saya agar mengelakkan daripada mengambil ubat-ubatan yang bersifat sementara tetapi akan merosakkan buah pinggang secara perlahan.

Saya mencuba Wild-X, minyak urut berasaskan herba semulajadi yang juga dijampi oleh En.Muhammad sendiri sebagai langkah pertama untuk memulihkan masalah lemah tenaga batin saya. Setelah 1 minggu mengamalkannya, ternyata banyak perubahan yang memeranjatkan saya. Antaranya :
- Batang zakar saya lebih keras berbanding dahulu
- Kelihatan banyak urat-urat timbul pada batang zakar
- Zakar saya kembali sihat & aktif seperti waktu muda dulu
- Air mani saya lebih lambat terpancut berbanding sebelum
- Kemaluan saya masih lagi keras walaupun sudah 'muntah'
- Boleh mengulangi persetubuhan bersama isteri utk beberapa kali
- Isteri saya sering ingin bersama. Saya juga lebih yakin & bersedia


Mr.S, Cina, 29 tahun, Businessman, Alor Star
I think, I had nothing problem in sex with my girlfriend. But my best friend, En.Muhammad gave one bottle Wild-X untuk I cuba. Saya cubalah, FOC ma..
After I cubanya untuk 3 hari, I realized that :
- My ejaculation ketara lebih lambat
- My penis size & panjangnya makin bertambah
- My girlfriend & I get more closed than b4 & always wanna do ...

Selepas 3 bulan, dah habis 1 bottle tu. When I ask him again, not free of charge anymore, ha ha ! But I still get discount as his best friend. Why don't u try, it's really great Malays Sexual Health Product I'd never met b4. Tq my Wild-X


Student glamour 2006, Melayu, 18 tahun, Pelajar UUM, Sintok
Saya ni muda lg sebenarnya, tapi dek' banyak melancap ( onani ), saya hadapi masalah cepat pancut & mudah lembik. Takut jugak la, nanti nak kahwin macam mana ? Malu la kat awek yang bakal jadi bini nanti. Banyak dah try macam-macam minyak. Minyak lintah, minyak belut, minyak belacak & mcm2 lg la.. Cuma minyak petrol sj x try lg. Tapi x menjadi jugak..

Saya try order sebotol Wild-X drp Kedah2U, mana tau kot-kot mujarab. Baru guna hari pertama ( pagi, lepas bangun tidur ) Time dengar kuliah dlm pkl 10 tu, rasa 'dia' berdenyut-denyut, macam ada 'karan'. Pas tu, malam tu urut lg utk kali ke 2 ( sblm tidur ) Pagi esok, bila bangun tidur, 'dia' terpacak & keras, heran jugak coz dah lama x jadi mcm tu. Lepas 7 hari guna Wild-X, saya try melancap utk test power, resultnya mmg best ( x leh habaq la ) Saya mmg pueh hati dgn Wild-X ni, dah tu bahan-bahan x campur unsur binatang, boleh bawa sembahyang & x yah risau klu tkena kat pakaian. Try la sendiri klu nak tau..


Mat, Melayu, 42tahun, Pulau Langkawi, Kedah
Saya ada masalah nak bermain lama dengan isteri saya & zakar saya tidak keras sepenuhnya. Ini menyukarkan isteri saya mencapai kepuasan semasa hubungan seks.

Selepas 1 minggu mencuba Wild-X, kesannya amat menakjubkan sehingga zakar saya kembali bertenaga malah lebih hebat berbanding sewaktu muda-muda dulu. Batang zakar saya juga sangat keras dan besar dan panjangnya juga turut bertambah. Memang puas hati !

Tawaran Hebat : bagi mereka yang telah menggunakan Wild-X dan berjaya memberikan testimoni yang menarik untuk dipaparkan di sini, anda akan menerima 1 botol Wild-X secara PERCUMA.

Hubungi saya 017-3559527
 

mdnor34

CG Top Poster Club
Joined
Nov 12, 2008
Messages
47,388
Reaction score
137
Points
133
kalau beli 20 btl, harga 3 ratus..jual 8 ratus...dah untung 5 ratus..
 

mdnor34

CG Top Poster Club
Joined
Nov 12, 2008
Messages
47,388
Reaction score
137
Points
133
ada lagi satu option....sape2 yg ada website boleh letak iklan kat situ...kalau ada order, saya buat drop shipping..jadi anda tak perlu simpan stok tp dpt untung atas angin je...sebotol jual untung minimum Rm20.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register