BTC USD 37,946.6 Gold USD 1,798.78
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Jadi agen Etiqa dan dptkan Polisi Insuran Percuma!!Aku nak 3 org je utk 1st intake..

hafis_81

Super Active Member
Joined
Feb 15, 2008
Messages
6,386
Reaction score
32
Points
70
Salam,kt sini saya nak berkongsi peluang..Actually,saya baru tau bnda ni lps pegi talk under AIMS AGENCY kt Bt.Caves..Saya nak tawarkan polisi insurans nyawa selama 1thn b'nilai rm1200 secara percuma!!!:)paid

Ini bukan :(scam dokumen yg perlu anda sediakan hanyalah 3keping gmbr,fotostat i.c dan muka dpn buku bank...x perlu kuar duit 1sen pun utk polisi tersebut..d'tanggung sepenuhnya oleh Agensi.

Disini saya ringkaskan sistem t'sebut:

Anda daftar anda akan dpt secara automatik polisi rm1200.
Anda cari 3 org bwh anda,mereka pun dpt polisi yg sama(ditanggung oleh ejen).anda akn dpt rm60 sbg komisen pertama sbb dpt 3org d'bwh anda..
3org downline anda akn buat bnda yg sama.utk level 1 anda dpt 35% komisen,level 2 5% dan level 3 5%.

utk details PM or SMS saya 0132690245..nak cari 3org pertama shj..modal anda hanya 3 keping gmbr(tali leher bg lelaki),fotostat ic dan salinan muka dpn buku bank(maybank&bank muamalat shj) salam...:)cgrock

UTK PERMULAAN,SAYA PREFER YG DUDUK LEMBAH KLANG SHJ DULU..:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

ezrienaz

Fun Poster
Joined
May 29, 2006
Messages
777
Reaction score
7
Points
15
saya book dulu bro,saya dah PM awk
 

building

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2007
Messages
9,831
Reaction score
57
Points
70
aku pun nak gak

Q: Kalo kita cari yg 3 org tu ... 3 org tu perlu bayar gak ke?
 

hafis_81

Super Active Member
Joined
Feb 15, 2008
Messages
6,386
Reaction score
32
Points
70
Klu minat bole PM no tel...lembah klang je dulu.
 

hafis_81

Super Active Member
Joined
Feb 15, 2008
Messages
6,386
Reaction score
32
Points
70
saya nak cari dr lembah klang dulu,sbb sng nk bwk pegi talk..xda agenda t'smbunyi...
 

hafis_81

Super Active Member
Joined
Feb 15, 2008
Messages
6,386
Reaction score
32
Points
70
nak quit dulu,apa2 PM saya...setakat ni yg dah cnfirm:

1.ezrienaz
2.budak_pilah
3.building(pending)


ada 2 lg kosong,yg lain sy akn open lg..1st come 1st serve..
 
Last edited:
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register