JaaLifestyle - jaalifestyle.com

CG Sponsors




theblur

Super Active Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
6,571
Reaction score
567
Points
121
Bisnes Apo ni? Saham? Komisen? Mlm? Affiliate?. Mtk tlg explain cmno bleh dapek duit dgn prgm ni?
Bahasa mudah, "duit" USD tu belum boleh withdraw, cuma teks dalam website.

Takde base apa, tak jelas program ni. Identity pemilik web pun disembunyikan, cara nak berhubung guna emel je. No fon apa takde.

Melainkan tuan sudi share data peribadi, boleh la try2 register je.

Nanti pemilik web jual la data2 berjuta org ni kat sapa nak beli, dia dapat 50k usd pun dah untung. Nak setup website dan server x sampai 10k.
 
Sponsored Post

dloanman

Legendary Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
18,190
Reaction score
1,396
Points
206
Bahasa mudah, "duit" USD tu belum boleh withdraw, cuma teks dalam website.

Takde base apa, tak jelas program ni. Identity pemilik web pun disembunyikan, cara nak berhubung guna emel je. No fon apa takde.

Melainkan tuan sudi share data peribadi, boleh la try2 register je.

Nanti pemilik web jual la data2 berjuta org ni kat sapa nak beli, dia dapat 50k usd pun dah untung. Nak setup website dan server x sampai 10k.
haha betul lah, ini website sedut data org
 

the.one

Fun Poster
Joined
Jul 20, 2011
Messages
140
Reaction score
9
Points
15
Bahasa mudah, "duit" USD tu belum boleh withdraw, cuma teks dalam website.

Takde base apa, tak jelas program ni. Identity pemilik web pun disembunyikan, cara nak berhubung guna emel je. No fon apa takde.

Melainkan tuan sudi share data peribadi, boleh la try2 register je.

Nanti pemilik web jual la data2 berjuta org ni kat sapa nak beli, dia dapat 50k usd pun dah untung. Nak setup website dan server x sampai 10k.
Mungkin juga betul apa yg tuan ckp, untuk permulaan ni tidak ada deposit & tidak ada data peribadi diminta..
Tu yg mgkin saya & beberapa org yg lain berminat utk register..
Andai kata kemuncak nt ada wang tersembunyi & data2 penting yg perlu diberikan..blh lah ahli2 berfikir & buat keputusan sendiri..Tak salah utk mencuba..
Apa2 pun register dulu..tinggal 7 hari je lagi untuk free register...;-)

Daftar disini...
 

the.one

Fun Poster
Joined
Jul 20, 2011
Messages
140
Reaction score
9
Points
15
Sesapa yg dah register under saya tu boleh share link anda disini...
Sama-sama membantu...
 

the.one

Fun Poster
Joined
Jul 20, 2011
Messages
140
Reaction score
9
Points
15
Benefit yg kita peroleh Dari JAA LIFESTYLE adalah.
1. Annual advertising bonus pertahun USD 1000 jika Kita sendiri jika 10 sama kita berarti USD 10.000 yg dicairkan dalam sethn.
2. Monthly JAA LIFESTYLE bunos
3. Bonus bulanan Dari Kita nonton video iklan sebanyak 50 video iklan dgn durasi 10 detik per video perhari selama sebulan itu dpt USD 1000.
4. Pembagian keuntungan jual beli saham masa depan kita
 

the.one

Fun Poster
Joined
Jul 20, 2011
Messages
140
Reaction score
9
Points
15
Ada kerja ringan yg perlu masing2 buat....kerjanya teramat mudah....
Utk *step pertama* (sekarang)....kita perlu buat tajaan...makin ramai tajaan makin besar income nya...

Tapi nasihat dari leader2...cubalah buat tajaan...sekurang2nya *11 org*...itu tujuannya apa?... Sekurang2nya utk mendatang ni pada jarak sebulan dua... kita dah ada imcome sekurang2nya rm4000/5000 utk setiap bulan. Sebab itu disarankan sebegitu...

Kaedah kiraan pembayaran asasnya adalah (contoh) :
Usd12,000 (termasuk usd1,000 yg sedia ada selepas lakukan pendaftaran)...sye ulang semula :
Usd12,000 x 4 dibahagi 12 bulan = adalah usd1,000 (rm4,000/rm4.300)....

Sekiranya tiada kemampuan juga utk buat tajaan kpd org baru....ada jalan income lain lagi di step kedua...

*Step ke 2*...(nanti selepas cukup 10 juta penyertaan...bukan skrg)...syarikat akan mengeluarkan aplikasi kepada semua yg terlibat...disitu akan diminta utk jawab 20 soalan berkenaan dgn keperluan2 semasa yg kita suka...dilaman aplikasinya akan diminta kita utk buka lamannya seperti youtube (mungkin)...diminta kpd kita membuka laman tersebut...sekurang2nya 10 minit bagi setiap hari...asas syarikat ini adalah pengiklanan sebenarnya...dan dgn adanya sistem tambahan....penambahbaik kewangan akan berlaku didalam sistemnya...
Kalau kita tak boleh taja orang...nah! disitu kita boleh dapatkan income hasil dari perkara yg disebutkan termasuklah pengurusan2 pengiklanan...itu pada step kedua ya....disitu tak payah taja org...kalau kurang setuju...layan ajelah...lebihkanasa utk buka aplikasi yg akan disediakan nanti....

Kan jelas kita *ada kerja* yg perlu kita buat...bukan nya free makan gaji buta...kita dibayar...dgn kerja yg paling mudah...hanya dihujung jari anda sahaja!....

Ambil faham clue kaedah *punca* kewangan itu tercetus kpd kita....clue nya seperti youtubers....

Google menyediakan pasarana ([email protected]) kemudaha spt channel youtube dan sebagainya....tetuan2 produk atau empunye syarikat2 ingin memperkenalkan produk atau apa sahaja kemudahan dan keperluan yg disediakan utk umum...maka mereka berusahasama dgn tapak atau kemudahan yg disediakan oleh pihak google...

Utk itu mereka atau syarikat2 tersebut ...perlu membayar servis/perkhidmatan kpd google...

Youtubers adalah pihak ketiga yg bertindak sebagai agensi kpd pihak google dan perkhidmatan youtubers akan dibayar sebagai *perkerja* yg mengendali dan memguruskan agenda2 dgn SOP yg dikeluarkan...

Nampakkan clue nya!
Lebih kurang lah keadaannya....bagaimana boleh tercetus kewangan kpd kita....

Jadi begitulah penglibatan dari 3 pihak :
1) Pihak JAA
2)Pihak Syarikat Pembayar
3)Pihak kita....itulah keadaannya....

Kalau ada salah dan silap dari sye....tlg lah sama2 ambil galah dan tolong jolokkkan!.... 😊😀
 

the.one

Fun Poster
Joined
Jul 20, 2011
Messages
140
Reaction score
9
Points
15
Pastikan benar2 paham apa dia program JAA LIFESTYLE ini...
1. Program akan bermula seawal julai selewat oktober lepas capai keahlian 10 juta
2. Fasa 1 akan berakhir 9 hari lagi hingga 27 Mei di Malaysia iaitu *sesi daftar secara percuma*
3. Sebaik daftar,anda diberi akaun jaa lifestyle.
4. *Sebaik daftar, akaun anda telah punyai potensi income $1000, syer syarikat $50*
5. Potensi maksud belum bole dikeluarkan lagi
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
1,466
Reaction score
119
Points
38
Fuhhh..sedap betul bina database gini....

IC DAPAT H/P NO DAPAT DAN EMAIL PON DAPAT.... :LOL:

Selamat maju jaya bos!

*JOINT MEMBER Langkahnya untuk lakukan pendaftan :*
1. Tekan link biru diatas
2. Masukkan Nama Penuh ikut IC
3. Masukkan NEGARA MALAYSIA
4. Masukkan no Telefon
5. Masukan tarikh lahir / / / /
6. Masukkan email
7. Rekakan Username ID yg anda suka
8. Rekakan PASSWORD
9. Masuk semula PASSWORD.
10. TANDA PADA 2 KOTAK
11. I accept private policy✅
12. Sign in/Submit
13.Tunggu *SUCCESSFULL* ✅
 

the.one

Fun Poster
Joined
Jul 20, 2011
Messages
140
Reaction score
9
Points
15
Fuhhh..sedap betul bina database gini....

IC DAPAT H/P NO DAPAT DAN EMAIL PON DAPAT.... :LOL:

Selamat maju jaya bos!
Bos..tengok betul2. Ada tak kena masukkan no. IC..? Sebelum reply tu bos tengok betul2 nt malukan diri sendiri...sori bos deh..#Kalau perlu masukkan no. IC..den pun x berani..;-)
Email kalau was2 leh create yang baru yang x guna/penting..
No. hp perlu masukkan juga..kalau rasa [email protected] berani..abaikan untuk register..
Saya pun macam tuan-puan sebagai ahli...tapi saya ingin mencuba.
Kalau ada rezki Alhamdulillah...kalau benda ni x betul kita x rugi apa2..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register