BTC USD 57,009.2 Gold USD 1,786.14
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Izzi Wireless Broadband..ok ke??

clorox_bersih

Legendary Member
Messages
18,906
Joined
Jul 2, 2008
Messages
18,906
Reaction score
43
Points
120
hello geng..kontrek maxis broadband aku da nk tamat..so aku pk,
nk tuka ke provider lain..
aku baca iklan,IZZI ni katenye lagi laju dari wireless broadband
yg ada..tapi,btol ke??

ade sesape yg da pakai IZZI kat sini??
kos nye pulak cmne??mahal ke??murah ke??
 
Sponsored Post

fms

CG Top Poster Club
Messages
20,792
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,792
Reaction score
412
Points
141
pakai je Wimax..
 

fms

CG Top Poster Club
Messages
20,792
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,792
Reaction score
412
Points
141
Mungkin awak perlu dgr apa kata2 mereka yg telah cuba/dgr...

http://vpoint7.wordpress.com
http://expertester.wordpress.com/2008/11/26/bye-bye-izzi-welcome-back-streamyx/

Jgn lupa utk pergi lawat web izzinet untuk mengetahui status/tahap kelajuan internet kawasan awak.

http://www.izzi.com.my/speedtest/

byk pro and cons..
apapon Wmiax dijanjikan at least akan match speed 80% dari yg dijanjikan..harap2 btol laa dan harap2 Wimax dah ade masa langganan streamyx aku tamat..
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Messages
11,718
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
per amntap....celcom bb jgk best
 

Vpoint7

Fun Poster
Messages
237
Joined
Feb 11, 2009
Messages
237
Reaction score
20
Points
15
Celcom Broadband ?

Ak tak pernah try lagi cellphone broadband ni (maxis,celcom,digi), ak hanya guna streamyx jer ... hehe .... iZZinet ni baru lagi ... Wlaupn mereka dikatakn bole bersaing dgn Wimax, so servis internet lain pasT akan cuba upgrade skali ...

Kelemahan cellphone broadband ni, nk guna p2p program mmg tidak dibenarkn dan bergantung pd area2 yg ada talian 3.5G atau 3G ... klu tak ... connection ko mmg drop la ...

Wimax bole tahan gak ... tp ak tak pasT lagi servis mcm mna Wimax ni ... alat dier pon nk Rm300 tu ...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register