BTC USD 62,546.2 Gold USD 1,799.00
Time now: Jun 1, 12:00 AM

IZM Solutions (001848049-A) - Friends2Talk Program

Sioux

Junior Member
Joined
Nov 9, 2010
Messages
99
Reaction score
0
Points
6
IZM Solutions (001848049-A) - Friends2Talk Program

selamat-dtg-friends2talk2.jpg

pekej-talian-friends2tal.jpg

percuma-friends2tal.jpg

kelebihan--friends2talk.jpg
right-colum-003.jpg


Sebarang pertanyaan bolehla hubungi saya seperti yang tertulis di laman web saya, cara perhubungan yang diterima melalui telefon, sms, email, appointment dan sebagainya.

Sangat berguna kepada peniaga SME, Baru buka kedai, pejabat2, syarikat telemarketing, syarikat permasaran bagi wakil jualan yang mobile, student2 yang di perantauan,
anak-anak yang bersekolah dan semua warga Malaysia...

Document diperlukan:
Salinan fotostat I.C. depan belakang
Salinan fotostat Bil tempatan (TNB @ JBA)

Bayaran Pendaftaran:

Hanya RM300 sekali seumur hidup
Processing dalam masa 2 minggu

Bayaran Bulanan:

Pakej RM38 >> RM39 bulanan
-hanya free calls to TM Line

Pakej RM48 >> RM49 bulanan
-unlimited free calls to TM Line + 60 minit free calls to any HP

Pakej RM68 >> RM69 bulanan
-unlimited free calls to TM Line + 120 minit free calls to any HP

LEKAS!!! JADILAH PESERTA PERTAMA MENGGUNAKAN CARA TELEKOMUNIKASI YANG MENGGUNTUNGKAN LAGI BERBALOI INI...

Salam,
Zaili Hj Mohd
03-2021 6363
012-3255521
http://www.izm-solutions.ws
 
Sponsored Post

Sioux

Junior Member
Joined
Nov 9, 2010
Messages
99
Reaction score
0
Points
6
aiks guna TM ke?

Benar gu, guna nombor TM even no. aku 03-2021 6363 tapi guna
handphone, bole bawak mane2, buat call mane2, terima call mane2,
cam guna HP jugak...
Tapi pakej panggilan "THE CHEAPEST IN TOWN"
 

Sioux

Junior Member
Joined
Nov 9, 2010
Messages
99
Reaction score
0
Points
6
Anda masih tidak percaya,

Cuba calculation comparison ini :

CDMA:TM <> OTHERS MAXIS, CELCOM​
Calls sama line
FREE <> 0.10 sen seminit​
Calls to others
0.17 sen seminit <> 0.30 - 0.50 sen seminit​
SMS to all
0.05 sen <> 0.10 - 0.20 / sms​
Bill Bulanan
RM 38 + 1 = RM39 <> RM 70 - infinity...​

So bagaimana, di mana yang lebih MENJIMATKAN kami mengalukan panggilan anda, sila hubungi saya di talin 03-2021 6363 atau
HP 012-3255521 - Mr. Zaili:::IZM Solutions
 

LYNN LYNN

Fun Poster
Joined
Jan 8, 2007
Messages
284
Reaction score
1
Points
15
bestnya...

baru je pegi dgr dia punye talk kat sri damansara td.. mmg best!! dah plan nak all out benda nie. lgpun senang jugak and produk byk kelebihan. :D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register