BTC USD 43,101.5 Gold USD 1,759.64
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Covid-19 Ivermectin: PPIM buat laporan polis terhadap KKM

Sponsored Post

biomedik2

Super Active Member
Joined
Jan 19, 2020
Messages
6,080
Reaction score
2,018
Points
151
kalu nak ikutkan rosak hati buah pinggang, panadol pun boleh rosak buah pinggang, tapi rilek jer jual kedai runcit.
ubat tibi akurit4 tu pun boleh rosakkan hati, ni pengalaman aku sendiri ni, boleh jer bagi kat pesakit tibi seluruh dunia.
tiba2 ivermectin jadi haram pulak, nampak sangat ada yahudi zionist melayu yang nak makan untung atas angin vaksin.

Panadol wide therapeutic index. Sebab tu di jual secara open. Ivermectin narrow TI.
Kau compare dgn ubat tibi, kau mkn ubat tibi, ada orang monitor blood kau, monitor TDM. Kau ambik ivermectin, siapa yang monitor TDM? dah la ambik black market without prescription.
 

mrvx

Legendary Member
Joined
Feb 20, 2009
Messages
11,476
Reaction score
796
Points
171
Panadol wide therapeutic index. Sebab tu di jual secara open. Ivermectin narrow TI.
Kau compare dgn ubat tibi, kau mkn ubat tibi, ada orang monitor blood kau, monitor TDM. Kau ambik ivermectin, siapa yang monitor TDM? dah la ambik black market without prescription.
orang gila takut vaksin tak kira dah.. janji dapat mati dengan cara lain.. bukan vaksin.. :D
 

eizzbizz

Super Active Member
Joined
Sep 2, 2009
Messages
9,326
Reaction score
896
Points
126
jgn bandingkan dengan panadol sbb panadol ubat khas utk manusia, kesan sampingan amat kecil sgt jika dibandingkan dengan anjing gila yg korang nak makan tu.. khas untuk anjing2 gila. mungkin manusia kacuk anjing bolehlah makan
yg aku tau semua ubat akan mengunakan haiwan sebagai ujikaji atau "tikus makmal" ..
kalau haiwan selamat guna ..maka manusia selamat la guna ikut dose yg betul..

ikutkan panadol pun dulu yg mula² consume (ujikali) adalah haiwan jgk..

itu hanya manusia yg label kan kat ubat² tu..
boley je dorang reka description utk manusia dan taruk label "For Human" ..dan satu label lagi "For Animal" .. hakikatnya ia adalah 1 jenis ubat sahaja yg manusia bole guna ..haiwan pun bole guna

p/s: aku prefer guna obat cina singseh
 
Last edited:

mrvx

Legendary Member
Joined
Feb 20, 2009
Messages
11,476
Reaction score
796
Points
171
yg aku tau semua ubat akan mengunakan haiwan sebagai ujikaji atau "tikus makmal" ..
kalau haiwan selamat guna ..maka manusia selamat la guna ikut dose yg betul..

ikutkan panadol pun dulu yg mula² consume (ujikali) adalah haiwan jgk..

itu hanya manusia yg label kan kat ubat² tu..
boley je dorang reka description utk manusia dan taruk label "For Human" ..dan satu label lagi "For Animal" .. hakikatnya ia adalah 1 jenis ubat sahaja yg manusia bole guna ..haiwan pun bole guna
pendapat ko mmg xblh pakai.. profesor mana boleh sahkan pendapat dia ni..
 

aeolian

Active+ Member
Joined
Jul 30, 2010
Messages
3,537
Reaction score
224
Points
48
orang gila takut vaksin tak kira dah.. janji dapat mati dengan cara lain.. bukan vaksin.. :D
jadi ko nak mati dengan vaksin ke? vaksin tu boleh sebabkan kematian ke?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register