BTC USD 37,915.9 Gold USD 1,801.43
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Item Booked - Acer aspire 3680 to sale !!!

ahib0205

Legendary Member
Joined
Nov 18, 2007
Messages
19,329
Reaction score
740
Points
166
Acer aspire 3680

- Celeron M 430 @ 1.73 GHz ,
- 14.1" TFT, 512MB ram,
- 90GB HDD, Wlan and ETC

Used Item.. Condition Tip Top.

Hanya guna pergi kuliah jer.. Warranti kat senQ sampai tahun depan..

Price: RM1200 nego

:)cgrock

image000jw4.jpg
image001qb9.jpg



Payment Type:
COD/ATM DEPOSIT etc.

shipping method:
Self collect, pos laju etc.

Location:
wangsa maju/ shah alam

Apa pendapat anda? :)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

stonz

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Sep 18, 2008
Messages
4,834
Reaction score
212
Points
43
mhl sgt ni...celeron lgpn..trun skek hrga tu
 

GilerGold

Currently marked as Scammer, (until issue resolved
Joined
Apr 13, 2007
Messages
1,024
Reaction score
0
Points
20
mahal-mahal....rm600 cun!!
 

stonz

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Sep 18, 2008
Messages
4,834
Reaction score
212
Points
43
ada ke hhd 90gb ???????
 

ahib0205

Legendary Member
Joined
Nov 18, 2007
Messages
19,329
Reaction score
740
Points
166
last price boleh bagi RM1100.

Jom tengok dulu... Memang macam baru..siap bagi dengan kotak sekali.. warranty sampai bulan Febuari 2009..

Sebab nak jual, owner nak guna duit untuk baiki gearbox kereta... kalau tak memang dia sayang nak jual.. Dulu dia beli pun 2000 lebih..


Kalo nak post laju tak berminat. Senang cerita.. usha barang + puas hati = bayar + jalan :)
 

ahib0205

Legendary Member
Joined
Nov 18, 2007
Messages
19,329
Reaction score
740
Points
166
saya tolong promote ni. Takde amik untung apa-apa pun :D

:)cgrock
 
Last edited:

stonz

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Sep 18, 2008
Messages
4,834
Reaction score
212
Points
43
dengan rm1000 leh je dpt core duo...tp xpe..gud luck tuan tanah...weh..meh bli weh....tlg skek tuan tanah ni nk repair kete kesayangan tu...huhuhu

p/s:hrga tu mhl lg la...huhuhuh....
 

king_diamond

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 3, 2008
Messages
10,160
Reaction score
359
Points
131
dengan rm1000 leh je dpt core duo...tp xpe..gud luck tuan tanah...weh..meh bli weh....tlg skek tuan tanah ni nk repair kete kesayangan tu...huhuhu

p/s:hrga tu mhl lg la...huhuhuh....

bukan nak sokong atau menentang sesaper....laptop second hand ni org takut takde gerenti jer, kena pakai 2-3 hari pastu rosak, bukannya rm50-rm60 nak repair...beratus gak....

Sebab tu susah nak jual laptop second hand ni, kecuali pada kawan-kawan yang kenal...

Maaf kalau menyinggung perasaan sesaper....bukan niat nak menyakitkan hati...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register