Iswara A/B 1.3 (JB) Urgent Sale!!!

CG Sponsors




mick2030

Active Member
Joined
Sep 21, 2008
Messages
1,608
Reaction score
14
Points
25
Ada sesiapa yg boleh tolong? Sy nak jual kereta. Details as below:

Iswara A/B year 2002
1.3m NPS
Plate JG? ????
New Tyres.
Johor Bahru Area.

See first before u decide!!!

Urgent Sale By Owner RM12000 (Neg)
Komisyen untuk sesiapa yg boleh mencarikan pembeli...

If interested PM me. Thanks.
 
Sponsored Post

gaban77

Fun Poster
Joined
Jun 11, 2008
Messages
853
Reaction score
1
Points
15
gambo plz..we want gambo..we want gambo..
 

mick2030

Active Member
Joined
Sep 21, 2008
Messages
1,608
Reaction score
14
Points
25
Sold!!!

Sold already at RM10k pending loan approval... thanks...
 

mick2030

Active Member
Joined
Sep 21, 2008
Messages
1,608
Reaction score
14
Points
25
Buyer sy nak wat loan dgn RM0 downpayment nie, kira harga jual tu aku mark up la sket. Any idea cmner nak struktur loan dia? Sesiapa yg biasa wat loan kete nie, leh share sket procedure dia? Bank mana yg senang lepas? Takut loan application dia sangkut, teruk aku kena cari buyer lain plak. Thanks...
 

ameant

Super Active Member
Joined
Mar 27, 2007
Messages
6,332
Reaction score
143
Points
73
suruh je buyer bro buat personal loan... pastu bayar cash kat bro..settle prob.
 

mick2030

Active Member
Joined
Sep 21, 2008
Messages
1,608
Reaction score
14
Points
25
suruh je buyer bro buat personal loan... pastu bayar cash kat bro..settle prob.
mmg cdg cmtu gak. Tp buyer kata PL interest tinggi sgt. Lagipun gaji dia below 2k, so susah sket kot nk wat PL ni.


hmmm...
dh jual ke ?
Kira dah jual la, walaupun just verbal agreement. Dia nak bg duit booking rm500, tp sy xnak. Sy bg seminggu utk dptkan result loan approved atau tak. If x, sy cari buyer lain. So far dia kata ok jer.

Next week sy update result loan. If x lepas, sy open balik kpd sesiapa yg nak. Stay tuned :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register