BTC USD 32,770.4 Gold USD 1,777.30
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Isu/Persoalan tentang GAP, lapurkan kat sini

astagold.UMOFX

Legendary Member
Joined
Jul 10, 2008
Messages
13,054
Reaction score
605
Points
161
GAP GAP GAP

selalu sangat kena GAP, tapi GAP sl, GAP tp lom pernah lak dapat.

Aku masih lom paham pasal GAP ni, mintak IB mana2 broker tolong dapatkan penjelasan sket.

sapa2 yang selalu kena GAP (GAP ke NGAP?) bole lapurkan kat sini, bole la bandingkan broker mana yg selalu ada GAP ni ~X(
 
Sponsored Post

astagold.UMOFX

Legendary Member
Joined
Jul 10, 2008
Messages
13,054
Reaction score
605
Points
161
rekod GAP aku kena ~X(

instagap2008-12-19-1002.jpg
 

zixox

Fun Poster
Joined
May 29, 2008
Messages
717
Reaction score
8
Points
20
kenapa chart ada gap...jawapan nya simple je...sbb forex 24jam 7 hari seminggu...tp bila sabtu dan ahad broker cuti tp forex tak pernah cuti...so pasaran yg terjd pada hari ahad dan sabtu tetap bergerak..jika harga berubah begitu mendadak terjadilah gap....simple je...so bila po yg di buka tidak ada price so kenalah cancel...sbb price tak ada...sbb broker cuti...kalau tak nak kena gap main broker yg tak ada cuti..

:D:D:D
 

king_diamond

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 3, 2008
Messages
10,160
Reaction score
359
Points
131
saya rasa GAP yang dimaksudkan ni SPIKE kot.....
 

astagold.UMOFX

Legendary Member
Joined
Jul 10, 2008
Messages
13,054
Reaction score
605
Points
161
hehehe kalau GAP isnin pagi tu aku paham le, hari2 lain aku tak paham, yg best lak tu kalau GAP je mesti yg SL, ni kat insta la, broker lain aku lom test lagi ni :))
 

zixox

Fun Poster
Joined
May 29, 2008
Messages
717
Reaction score
8
Points
20
hehehe kalau GAP isnin pagi tu aku paham le, hari2 lain aku tak paham, yg best lak tu kalau GAP je mesti yg SL, ni kat insta la, broker lain aku lom test lagi ni :))


huhuhuu.....aku dah jelaskan........
 

astagold.UMOFX

Legendary Member
Joined
Jul 10, 2008
Messages
13,054
Reaction score
605
Points
161
hehehe yg dijelaskan tu baru pasal isnin, yg hari khamis, jumaat sama juga ke?
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.19224
USD / JPY
111.005
GBP / USD
1.39618
USD / CHF
0.91928
USD / CAD
1.23100
EUR / JPY
132.359
AUD / USD
0.75745

CG Sponsors




Top
Log in Register