BTC USD 49,597.8 Gold USD 1,691.00
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Isu banjir kedah sultan kecewa

CG Sponsors




paklang

Active Member
Joined
Sep 11, 2006
Messages
1,059
Reaction score
7
Points
25
SALAM WARGA CG,
BAGI MEREKA2 YG MASIH INGIN MEMPERCAYAI MEDIA SEMASA BERKENAAN LAPORAN ISU BANJIR DI KEDAH DIHARAP DPT MENILAI LA PLAK STATEMENT DI SINI...
ni klau aku kate derhaka pun bleh jugak kot..ingat sultan nk dok diam je ke..
ni dari bernama sendri aku copy,yg link2 pembangkang smua xnk caye ..
:)paid:)paid:)paid:)paid:)paid



http://www.bernama.com/bernama/v5/bm/newsgeneral.php?id=543097
 
Sponsored Post

copy left

CG Top Poster Club
Joined
Jun 25, 2008
Messages
26,761
Reaction score
510
Points
161
politik biaselah,kalau x jangan main politik
 

paklang

Active Member
Joined
Sep 11, 2006
Messages
1,059
Reaction score
7
Points
25
time rakyat dok bersusah payah pun nkmain politik,naya org wo...xpepasal makin benci rakyat kt mana2 pemimpin terlibat tu..:mad:

sorry mod..terpost dua,aku ingatkan hang ke ape..xmasuk2 tadi..tgk2 dua kali..hampesss...:p
 

ayied_flex

Active Member
Joined
Sep 27, 2009
Messages
1,041
Reaction score
15
Points
35
diorang semua percaya kat utusan je paklang......kita bg la camana pon, depa dok lagu tu gak......huuhuhuhhh
 

paklang

Active Member
Joined
Sep 11, 2006
Messages
1,059
Reaction score
7
Points
25
ada lagi yang xnk percaye tu..hm..buta hati,buta mata,habih buta da...
jenih laguni klu dok pi kedah ada yg kne hempuk ni hehehe...
ingat manusia yg kne musibah bnjir kt kedah nu bhan mainan ka?...
 

Mureqs

Active Member
Joined
Sep 6, 2010
Messages
1,087
Reaction score
2
Points
25
#:-s#:-s#:-s
 
Last edited:

Mureqs

Active Member
Joined
Sep 6, 2010
Messages
1,087
Reaction score
2
Points
25
org kg aku bising2...xdak apa2 bntuan dr wakil rakyat n the geng dr start banjir sampai la kering skang...#:-S#:-S
 

e.k.

Super Active Member
Joined
Jan 24, 2008
Messages
9,898
Reaction score
70
Points
70
udah2 le tu banjir pun nak jadi isu politik
 
Sponsored Post
Top
Log in Register