Islamic FIXED DEPOSIT - Bank Mana Yang Terbaik?

CG Sponsors




iqbaL86

Junior Member
Joined
Jun 11, 2007
Messages
53
Reaction score
0
Points
6
sape tau BAnk Mana yang menawarkan pulangan yang baik dalam islamic FIXED DEPOSIT ?
 
Sponsored Post

zalnet

Super Active Member
Joined
Feb 13, 2006
Messages
5,155
Reaction score
286
Points
81
Try tanya Al-Rajhi bank...
 

abc123

Fun Poster
Joined
May 31, 2007
Messages
870
Reaction score
4
Points
15
fixed deposit ni apa pulak???

huhuhu mcm2 benda baru skrg ni yg aku tak tau :"> :">
 
Joined
Nov 3, 2007
Messages
66
Reaction score
0
Points
6
sekadar pendapat :- kalo ader duit lebih nak melabur, rasenyer tak payahlah tengok Fix Dep nie...buang masa, buang karan. Survey dulu UT ker, dak pon mana2 investment vehicle yg lain... kalau dah tak leh buat decision hmm... buat appointment meh jumpa aku... mana la tahu, rezeki nak datang 8% sebulan, setakat nie dah 2 bulan, semua berjalan lancar. :)
 

nuarbiz

Junior Member
Joined
Nov 9, 2007
Messages
53
Reaction score
0
Points
6
sekadar pendapat :- kalo ader duit lebih nak melabur, rasenyer tak payahlah tengok Fix Dep nie...buang masa, buang karan. Survey dulu UT ker, dak pon mana2 investment vehicle yg lain... kalau dah tak leh buat decision hmm... buat appointment meh jumpa aku... mana la tahu, rezeki nak datang 8% sebulan, setakat nie dah 2 bulan, semua berjalan lancar. :)
apa investment yg kau join tu ...:)
cite la kat kami d cni...:eek:
 

dell

Super Active Member
Joined
Apr 29, 2007
Messages
8,031
Reaction score
66
Points
70
sekadar pendapat :- kalo ader duit lebih nak melabur, rasenyer tak payahlah tengok Fix Dep nie...buang masa, buang karan. Survey dulu UT ker, dak pon mana2 investment vehicle yg lain... kalau dah tak leh buat decision hmm... buat appointment meh jumpa aku... mana la tahu, rezeki nak datang 8% sebulan, setakat nie dah 2 bulan, semua berjalan lancar. :)
Apa tuh 8 % sebulan..

PM le kawan...:)
 

fine net

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Apr 5, 2007
Messages
43,335
Reaction score
303
Points
136
kt CIMB ade...tp bkn islamic la.....
 

dojob

Fun Poster
Joined
Sep 25, 2007
Messages
318
Reaction score
0
Points
10
iqbal, kalu kau nak PM kat aku...aku suggest Unit Trust Islamic product.Aku ni unit trust consultant and investor. So far thru aku punya experience within 2 years dah dapat return 75%.Compare to AlMudharabah FD retun kebanyakannya samaje lebik kurang 3.8% perannum.
 

lanz jr

Fun Poster
Joined
Jun 17, 2007
Messages
457
Reaction score
1
Points
15
iqbal, kalu kau nak PM kat aku...aku suggest Unit Trust Islamic product.Aku ni unit trust consultant and investor. So far thru aku punya experience within 2 years dah dapat return 75%.Compare to AlMudharabah FD retun kebanyakannya samaje lebik kurang 3.8% perannum.
Bagilah sikit info UT Islamic yg ko invest.:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register