BTC USD 62,846.0 Gold USD 1,779.83
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted IPOH SAHAJA : Kontraktor Pasang Partition Pejabat Dicari. Harga Cun, terus jadi.

eddie80

Super Active Member
Joined
Nov 18, 2007
Messages
5,583
Reaction score
47
Points
70
Saya sedang mencari individu/sykt yg berkemahiran utk memasang partition pejabat. Maklumat spt di bawah :


Lokasi Pejabat : Pasir Puteh, Ipoh.

Material : Gypsum Board 12mm (Corak bintik2 biru)

Pintu : 4pcs, saiz 3' (Jenis separuh cermin)

Keluasan : seperti dalam gambar di bawah.

Dinding A : Cermin gelap 3x4
Dinding B : Tingkap cermin sliding 3x4

Ketinggian : 8' dari lantai (syiling 10' dr lantai)

Kalau ada sesapa yg leh wat, PM kan harga dan tempoh siap.
ASAP!!!!


pelan.jpg
 
Sponsored Post

eddie80

Super Active Member
Joined
Nov 18, 2007
Messages
5,583
Reaction score
47
Points
70
Kalau ada rakan2 yg tahu berapa estimate price ni, ce bgtau...
sbb aku xtau market price benda2 mcmni...
 

eddie80

Super Active Member
Joined
Nov 18, 2007
Messages
5,583
Reaction score
47
Points
70
mai la kwn2 yg leh buat benda ni..
ni projek wa sndiri ni...
 

abuyah

Active+ Member
Joined
Dec 28, 2009
Messages
2,697
Reaction score
201
Points
33
miker pi la cari kontraktor kat majalah.com

ramai sana kontraktor..:D
 

satsepit

Active+ Member
Joined
Dec 29, 2007
Messages
3,902
Reaction score
273
Points
51
ni no member aku kontraktor kecilan kat ipoh.
dia pn kat p.putih gak, tmn cemara.
try la tel sembang tanya
0135024905- murad
 

eddie80

Super Active Member
Joined
Nov 18, 2007
Messages
5,583
Reaction score
47
Points
70
ni no member aku kontraktor kecilan kat ipoh.
dia pn kat p.putih gak, tmn cemara.
try la tel sembang tanya
0135024905- murad

tmn temara kot....
dekat sgt la tu..
cuba mike print plan opis teman tu,
dan bg kat kwn mike..

Bkn ape, teman ni nk tgk dulu rege tu camne..
xnak le call dulu, sbb mesti deme nk dtg tgk opis, nk ukur..
dan teman pun xselesa if lastly teman bg kat org lain job tu..
penat je deme dtg ke pejabat...
 

satsepit

Active+ Member
Joined
Dec 29, 2007
Messages
3,902
Reaction score
273
Points
51
tmn temara kot....
dekat sgt la tu..
cuba mike print plan opis teman tu,
dan bg kat kwn mike..

Bkn ape, teman ni nk tgk dulu rege tu camne..
xnak le call dulu, sbb mesti deme nk dtg tgk opis, nk ukur..
dan teman pun xselesa if lastly teman bg kat org lain job tu..
penat je deme dtg ke pejabat...

ye, tmn temara..
member teman ni ok jer, tel je sembang sambil ajak minum. masa tu tunjuk je plan tu kat dia.
nak print out mmg xleh sb teman ada kat kelantan dh pindah tempat keje sini.
nak bg email suh dia buka pn xleh juga sb dia tu mmg tak penah duk pakai email. guna komputer pn xtau sangat, kalau main game boleh la.:((
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register