BTC USD 64,854.7 Gold USD 2,329.67
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Ipod touch generasi 4 8Gb

flawracle

Freshie
Messages
43
Joined
Jan 13, 2009
Messages
43
Reaction score
0
Points
6
Salam.

Saya nak tolak Ipod touch 4g. pakai baru 2 hari. x dijailbreak.Dulu dah pernah pakai ipod touch 2g, pehtu jual. 22hb october haritu gi beli ipod touch 4g, bila dah pakai rasa boring sudah. nak beli ps3 la plak

Harga: RM 930 nego <--sedikit mahal dari harga pasaran, sila baca di bawah.

Aksessori: Angle A/G Screen Protector (Matte), Bone iPOD Touch Cube casing (White), standard ipod touch punya aksessori. screen protector dan casing tuh dibeli di Macstudio Times Square, harga melebihi RM 150

Optional buy: USD 50 worth of Itunes US account - RM 150

Saya ada satu akaun itunes US yg dah dibeli USD 50 punya apps. apps2 yang dah dibeli:

GAMES
- predators
- Samurai II Vengeance
- Angry Birds
- Archetype
-Built-a-lot 2
- Cartoon Wars 2
- Deer Hunter: African Safari
-DJ Mix Tour
-family Feud
-MMA by EA SPORT
-Real Soccer 2011
-Reckless Driving
-Riddim Ribbon - all tracks bought
-Rock Band
-Sim City Deluxe
-Skate by EA Free
-Star Wars The Force Unleashed
-Tap Tap Revenge 3
-Trainyard
-2K Sports NHL

BROWSER
-Perfect Browser

PHOTOGRAPHY
-Pro HDR
-FX Photo Studio with Hollywood FX pack add-on

* By comparison, harga giftcard USD 50 kat luar sana = lebih dari RM 170

Dealing method: COD, KL (kat mana2 yg boleh di access kat PUTRA LRT)

Warranty: Apple

Contact method : Reply kat thread ni tak pun PM je

Gambar:
2010-10-24220232.jpg

2010-10-24220238.jpg

2010-10-24220312.jpg

2010-10-24220323.jpg
 
Sponsored Post

Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register