To Sell Iphone 4 untuk dijual

CG Sponsors




cikgu khairul

Freshie
Joined
Nov 20, 2010
Messages
2
Reaction score
0
Points
3
Salam kengkawan... saya ada sebijik iphone4 16gb utk diletgo. Baru pakai sehari. Maxis waranti. Reason to sell sbb tepon tu dapat sempena cabutan bertuah. Tak reti nak pakai. Dijamin 100% baru, tanpa calar. Bukan singapore set. COD area gombak. Hubungi saya 0192563095. Harga jualan rm2950 boleh nego lagi. Tq
 
Sponsored Post

azimlife

Super Active Member
Joined
May 31, 2007
Messages
9,619
Reaction score
151
Points
73
harga tidak reasonable...
baru pun da ada org jual RM2450...
maxis set n digi set jugak....
mcm bro punya plak da second walaupun guna sehari....
mungkin kena turun skit....
sbb harga bro ni... mmg terlampau jauh dgn harga market:)cgrock
 

hazirah

Super Active Member
Joined
Jan 9, 2009
Messages
6,907
Reaction score
100
Points
73
tt silap tekan 9 ngan 0 kot ye :> :>
 

sahabat-shirt

Active+ Member
Joined
Feb 21, 2009
Messages
2,921
Reaction score
17
Points
25
udah ler dapat percuma...juwey mahey...kalau kamu juwey 2k pun udah untung..mesti ramai nak amek.
 

SgtGaNaSz

Active Member
Joined
Apr 8, 2007
Messages
2,443
Reaction score
22
Points
25
mahal bro....set baru ade kawan jual rm2300 utk 16gb...biasanya kalau camnih bleh murah lagi bro...rm2k tu dah kire habih nego...
 

impiandesire

Fun Poster
Joined
May 6, 2008
Messages
247
Reaction score
0
Points
10
kasi lah best offer, sia baru pas g lyp rege best dpt 2200, bro pm la best price, kalau ngam sia roger.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register