To Sell Iphone 3gs 16gb and 32gb maxis set

CG Sponsors




afiqreza

Junior Member
Joined
Jan 17, 2010
Messages
69
Reaction score
0
Points
6
Assalamualaikum...

Disini saya ingin menjual iphone 3gs

Currently stock in hand:

1 fullset new 32gb 3gs white maxis set...
just open for checking... harga rm2950 nego





1 fullset 16gb 3gs black maxis set less than a month...
baru pakai 2 minggu... harga 2400 nego


contact: 017-2404295
lokasi: subang jaya
dealing method: cash on delivery
p/s: aku mungkin balik kelate, nak cod kelate pun bleh kot... kena btau awal2... aku mungkin balik minggu depan... slalunya jarang bawak balik stok, sebab tu kalo korang nak, inform aku...

additional, aku ada samsung e250 fullset, 100% working condition... rm200 nego
kalo nak cari hp lain pun boleh....
member aku ada jual hp used,
lg viewty ku990r white fullset new, rm600
htc touch p3450 white, hp n charger je, rm450
pm aku kalo ade hp nak soh aku carikan, pun bleh, tapi kena blanje aku makan la, aku tak amik untung... :p
 
Last edited:
Sponsored Post

gastacopz

Legendary Member
Joined
Sep 7, 2008
Messages
11,331
Reaction score
19
Points
120
Assalamualaikum...

Disini saya ingin menjual iphone 3gs

Currently stock in hand:

1 fullset new 32gb 3gs white maxis set...
just open for checking... harga rm3100 nego

1 fullset 16gb 3gs black maxis set less than a month...
baru pakai 2 minggu... harga 2500 nego

coming soon!!

1 fullset 16gb 3gs black maxis set, 5 months warranty left...
99% scratchless, condition mmg cantik lagi... harga 2300 nego

gambar aku send by email... aku tak reti upload...

contact: 017-2404295
lokasi: subang jaya

additional, aku ada samsung e250 fullset, 100% working condition... rm200 nego
wahhhhhhhh...masuk2 trus jual..xde intro ..... :)):)):))
 

afiqreza

Junior Member
Joined
Jan 17, 2010
Messages
69
Reaction score
0
Points
6
nak intro camane?
macam berkenalan ke? ahahaha....:p
 

afiqreza

Junior Member
Joined
Jan 17, 2010
Messages
69
Reaction score
0
Points
6
dia cari salah tempat tu... tapi masa bulan 10 hari tuh mmg mahal, stok terhad... aku jual 3.3k pun cepat je habis... now stock amxis pun jalan je, harga ni kira ok la... if berminat, aku bleh bagi best price... yang 16gb reserve dah... 32gb still available... if nak tau kesahihannya, bleh lepak2 minum2 ngan aku, aku bleh tunjuk... tak beli pun tak pe...
 

KayoSokmo

Banned
Joined
Jul 25, 2009
Messages
882
Reaction score
4
Points
15
haaa...... kasi up sama orang kelate.... gud luck TT :)cgrock
 

afiqreza

Junior Member
Joined
Jan 17, 2010
Messages
69
Reaction score
0
Points
6
tq boh... u rock... ahahaha... oghe kelate aku bagi special price...
akan datang, htc diamond fullset n e71 fullset... e71 rm750, diamond rm850... gambo nnt aku bukak thread baru... hp kat partner aku...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register