BTC USD 59,153.9 Gold USD 1,802.91
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Invincible Youth KBS ( Melayu Sub) K-POP

Nak aku teruskan subbing atau tidak???


  • Total voters
    0

ewan_danny

Freshie
Joined
Nov 9, 2010
Messages
3
Reaction score
0
Points
3
Invincible-Youth12420093847_big.jpg

invincible-youth-2.jpg


Siapa kat sini minat cerita invincible youth dari kbsworld??Sebenarnya aku saje2 buat melayu sub sebab kadang kadang org kita tengok subtitle pun ada ayat x paham...so kalau 100% bahasa melayu pasti korang faham...so kalau sape2 nak aku teruskan subbing sila comment dan vote...kalau banyak yg vote, aku teruskan..ini ada preview dier...widescreen
http://www.youtube.com/watch?v=ZvdlXAWi_Fc
Tengok kat youtubehttp://tinyurl.com/2dwmchj
 
Last edited:
Sponsored Post

anbusan

Super Active Member
Joined
Jan 22, 2006
Messages
8,322
Reaction score
296
Points
91
aku vote je ahaha dulu ade channel yg utk eng sub tp da kene suspend huhu sempat tgk sampai epi 9 x silap ahaha

aku tgh tggu epi 51 punye sub nih nak tgk sunny, hyuna come back ahaha tp syg yuri x join
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register