Investor for Used/New Auto Parts Business.

Recommended Brokers


harisrazi89

Freshie
Joined
Apr 18, 2019
Messages
3
Reaction score
0
Points
3
Assalamualaikum,

Saya sedang mencari investor untuk business import barang lusuh kereta (halfcut) dan barang-barang baru lain dari Jepun dan Australia. Business kami akan bertempat di Penang dimana ia adalah hub logistik di bahagian utara semenanjung Malaysia. Kami ada network runner dan bengkel-bengkel specialist Toyota dan Honda milik Bumiputra. Kami berusaha mencari investor supaya mampu membekalkan barang-barang kereta yang ada demand.

Business ini akan menjadi usahama syarikat kami dengan yard Mentor kami di Jepun. Beliau juga mempunyai yard di Malaysia.

Kami berpendapat hanya funder yang genuinely berminat dengan business jenis ini yang berpotensi menjadi long-term investor/partner kami.

Modal yang dicari; MYR 3Mill+

Pulangan yang kami offer adalah 29% share/net profit.

Saya percaya mempunyai mentor adalah yang terbaik, maka atas nasihat beliau juga saya sedang mencari funder.

Discussion boleh dibuat di gudang/office beliau untuk lebih meyakinkan investor.

Boleh hubungi saya di 0102509765. Haris Razi.

p/s: sekiranya maklumat diatas tidak menepati syarat dan peraturan disini, mohon tegur.

Terima kasih dan waalaikumussalam.
 
Sponsored Post

harisrazi89

Freshie
Joined
Apr 18, 2019
Messages
3
Reaction score
0
Points
3
Oh ye, pulangan tu adalah apa yg kami offer, jika rasa berminat dan ingin membuat cadangan lain yang bertepatan pun boleh.

Asalkan semua pihak bersetuju. Supaya business ini boleh berpanjangan.

Wassalam...
 

Yuha

Fun Poster
Joined
May 30, 2012
Messages
202
Reaction score
4
Points
15
Assalamualaikum,

Saya sedang mencari investor untuk business import barang lusuh kereta (halfcut) dan barang-barang baru lain dari Jepun dan Australia. Business kami akan bertempat di Penang dimana ia adalah hub logistik di bahagian utara semenanjung Malaysia. Kami ada network runner dan bengkel-bengkel specialist Toyota dan Honda milik Bumiputra. Kami berusaha mencari investor supaya mampu membekalkan barang-barang kereta yang ada demand.

Business ini akan menjadi usahama syarikat kami dengan yard Mentor kami di Jepun. Beliau juga mempunyai yard di Malaysia.

Kami berpendapat hanya funder yang genuinely berminat dengan business jenis ini yang berpotensi menjadi long-term investor/partner kami.

Modal yang dicari; MYR 3Mill+

Pulangan yang kami offer adalah 29% share/net profit.

Saya percaya mempunyai mentor adalah yang terbaik, maka atas nasihat beliau juga saya sedang mencari funder.

Discussion boleh dibuat di gudang/office beliau untuk lebih meyakinkan investor.

Boleh hubungi saya di 0102509765. Haris Razi.

p/s: sekiranya maklumat diatas tidak menepati syarat dan peraturan disini, mohon tegur.

Terima kasih dan waalaikumussalam.


Newbie datang lagi.
99.99% peluang pelaburan yang ditawarkan oleh newbie GAGAL.
Harap maklum. :D:D:D
 

harisrazi89

Freshie
Joined
Apr 18, 2019
Messages
3
Reaction score
0
Points
3
Ye saye sedia maklum. Tapi tiada nasihat yang boleh bagi kami gambaran. Saya cuma mengikut nasihat beliau, kita pun selagi tak ditegur tak akan pandai la bab mencari investor ni. Apa yang biasa, apa yang tunjuk tanda-tanda newbie ni kan... ��
 

Azlan111

Freshie
Joined
Jul 10, 2015
Messages
25
Reaction score
11
Points
8
Assalamualaikum,

Saya sedang mencari investor untuk business import barang lusuh kereta (halfcut) dan barang-barang baru lain dari Jepun dan Australia. Business kami akan bertempat di Penang dimana ia adalah hub logistik di bahagian utara semenanjung Malaysia. Kami ada network runner dan bengkel-bengkel specialist Toyota dan Honda milik Bumiputra. Kami berusaha mencari investor supaya mampu membekalkan barang-barang kereta yang ada demand.

Business ini akan menjadi usahama syarikat kami dengan yard Mentor kami di Jepun. Beliau juga mempunyai yard di Malaysia.

Kami berpendapat hanya funder yang genuinely berminat dengan business jenis ini yang berpotensi menjadi long-term investor/partner kami.

Modal yang dicari; MYR 3Mill+

Pulangan yang kami offer adalah 29% share/net profit.

Saya percaya mempunyai mentor adalah yang terbaik, maka atas nasihat beliau juga saya sedang mencari funder.

Discussion boleh dibuat di gudang/office beliau untuk lebih meyakinkan investor.

Boleh hubungi saya di 0102509765. Haris Razi.

p/s: sekiranya maklumat diatas tidak menepati syarat dan peraturan disini, mohon tegur.

Terima kasih dan waalaikumussalam.


Hi, tuan boleh cuba dptkan fund dari Funding Societies...
 

Karen

Freshie
Joined
Apr 26, 2019
Messages
14
Reaction score
0
Points
3
Do you have your own lawyer who can consult you in such questions?
 

Yuha

Fun Poster
Joined
May 30, 2012
Messages
202
Reaction score
4
Points
15
Assalamualaikum,

Saya sedang mencari investor untuk business import barang lusuh kereta (halfcut) dan barang-barang baru lain dari Jepun dan Australia. Business kami akan bertempat di Penang dimana ia adalah hub logistik di bahagian utara semenanjung Malaysia. Kami ada network runner dan bengkel-bengkel specialist Toyota dan Honda milik Bumiputra. Kami berusaha mencari investor supaya mampu membekalkan barang-barang kereta yang ada demand.

Business ini akan menjadi usahama syarikat kami dengan yard Mentor kami di Jepun. Beliau juga mempunyai yard di Malaysia.

Kami berpendapat hanya funder yang genuinely berminat dengan business jenis ini yang berpotensi menjadi long-term investor/partner kami.

Modal yang dicari; MYR 3Mill+

Pulangan yang kami offer adalah 29% share/net profit.

Saya percaya mempunyai mentor adalah yang terbaik, maka atas nasihat beliau juga saya sedang mencari funder.

Discussion boleh dibuat di gudang/office beliau untuk lebih meyakinkan investor.

Boleh hubungi saya di 0102509765. Haris Razi.

p/s: sekiranya maklumat diatas tidak menepati syarat dan peraturan disini, mohon tegur.

Terima kasih dan waalaikumussalam.

apa nama kompeni?? nk check tengok modal berbayar ada brp juta??!!
 

Azlan111

Freshie
Joined
Jul 10, 2015
Messages
25
Reaction score
11
Points
8
Assalamualaikum,

Saya sedang mencari investor untuk business import barang lusuh kereta (halfcut) dan barang-barang baru lain dari Jepun dan Australia. Business kami akan bertempat di Penang dimana ia adalah hub logistik di bahagian utara semenanjung Malaysia. Kami ada network runner dan bengkel-bengkel specialist Toyota dan Honda milik Bumiputra. Kami berusaha mencari investor supaya mampu membekalkan barang-barang kereta yang ada demand.

Business ini akan menjadi usahama syarikat kami dengan yard Mentor kami di Jepun. Beliau juga mempunyai yard di Malaysia.

Kami berpendapat hanya funder yang genuinely berminat dengan business jenis ini yang berpotensi menjadi long-term investor/partner kami.

Modal yang dicari; MYR 3Mill+

Pulangan yang kami offer adalah 29% share/net profit.

Saya percaya mempunyai mentor adalah yang terbaik, maka atas nasihat beliau juga saya sedang mencari funder.

Discussion boleh dibuat di gudang/office beliau untuk lebih meyakinkan investor.

Boleh hubungi saya di 0102509765. Haris Razi.

p/s: sekiranya maklumat diatas tidak menepati syarat dan peraturan disini, mohon tegur.

Terima kasih dan waalaikumussalam.

TT tolong beritahu nama syarikat di sini, nak check latar belakang...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register