BTC USD 40,383.7 Gold USD 1,800.51
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Invalid link

Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
306,623
Reaction score
13,919
Points
2,376
pembetulan skit.. abam mod yg bukakkan thread ni.. den report kat thread lain td hihi..

Ok takpe
Lepas ni dah tahu nak buat caner kalau jadi issue gini 😁
 

Dann

Administrator
Staff member
Joined
Nov 19, 2005
Messages
3,280
Reaction score
1,923
Points
101
Ok thanks bro,dh boleh.
sblm ni prnh juga tny cmna buat nk view thread shj tp tak dpt jawapan yg sepatutnya

Okay saya mohon maaf. Saya baru saja duplicate issue ni dan telah salah faham dari awal lagi. Seems masalah ini sepatutnya yg kita fix. Kita akan cari solution utk masalah ini. Saya akan update di sini later. Thx.
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
306,623
Reaction score
13,919
Points
2,376
Okay saya mohon maaf. Saya baru saja duplicate issue ni dan telah salah faham dari awal lagi. Seems masalah ini sepatutnya yg kita fix. Kita akan cari solution utk masalah ini. Saya akan update di sini later. Thx.

Baik tuan
Sebelum ni pun ada isu lebih kurang gini jugam
Tapi tak tahu caner nak explain
Dah report saya ditolak
Sekarang dah jelas
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register