BTC USD 39,887.3 Gold USD 1,816.44
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Internet TERPANTAS Di Malaysia & UNLIMITED! BLACKLISTED Pun Boleh Apply!

Sponsored Post

AureLia

Super Active Member
Joined
Nov 9, 2008
Messages
7,706
Reaction score
315
Points
81
Jom mohon Streamyx dan UNIFI! Blacklisted Streamyx juga boleh mohon UNIFI jika ada coverage UNIFI di tempat anda!
 

qarzza

Active+ Member
Joined
Oct 20, 2008
Messages
4,389
Reaction score
29
Points
30
selagi tak de tulis dalam contract unlimited quota, aku takkan bertukar dari streamyx.. :p
 

AureLia

Super Active Member
Joined
Nov 9, 2008
Messages
7,706
Reaction score
315
Points
81
selagi tak de tulis dalam contract unlimited quota, aku takkan bertukar dari streamyx.. :p

Rasanya bro tak baca ni info kat page depan. Menjelang 2015 (anggaran), KESEMUA talian akan ditukarkan kepada UNIFI. Bererti, tiada lagi Streamyx. Macam sistem Dial Up yg dah ditamatkan perkidmatannya tahun lalu. Jadi sama ada suka atau tak, lambat-laun, memang kena tukar juga kpd UNIFI. Kita terpaksa mengikut. Isunya sekarang sama ada kita nak tukar sekarang, atau tunggu last minute jer. Terpulang. :)
 

qarzza

Active+ Member
Joined
Oct 20, 2008
Messages
4,389
Reaction score
29
Points
30
Rasanya bro tak baca ni info kat page depan. Menjelang 2015 (anggaran), KESEMUA talian akan ditukarkan kepada UNIFI. Bererti, tiada lagi Streamyx. Macam sistem Dial Up yg dah ditamatkan perkidmatannya tahun lalu. Jadi sama ada suka atau tak, lambat-laun, memang kena tukar juga kpd UNIFI. Kita terpaksa mengikut. Isunya sekarang sama ada kita nak tukar sekarang, atau tunggu last minute jer. Terpulang. :)

nanti kene ade quota jugak la nih? hadoiyai... 60gb tak cukop ahhh... -.-
 

AureLia

Super Active Member
Joined
Nov 9, 2008
Messages
7,706
Reaction score
315
Points
81
nanti kene ade quota jugak la nih? hadoiyai... 60gb tak cukop ahhh... -.-

Ikut pakej UNIFI, ia UNLIMITED. Saya tak tahu sama ada TM akan teruskan dengan pakej macam ni sampai bila-bila, atau mereka akan letak kuota. Tapi untuk waktu sekarang, memang UNLIMITED la.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register