BTC USD 49,829.8 Gold USD 1,825.41
Time now: Jun 1, 12:00 AM

internet proxy/webgate/tunnel

atlantis

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 3, 2008
Messages
35,221
Reaction score
767
Points
161
aku plan nak wat camni. aku plan nak guna open vps utk sementara waktu. siapa ada idea tolong kongsi.

takkan flood line sebab guna utk transaction jer.

f_tunnelm_19fb980.gif
 
Sponsored Post

atlantis

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 3, 2008
Messages
35,221
Reaction score
767
Points
161
kat proxy tu aku nak letak access usename dan password tu je.
takde fancy2.
bukan utk browsing. cuma nak guna line jer. so takde browser kat vps ni.
 

En. Rhoma Irama

Super Active Member
Joined
Nov 16, 2007
Messages
7,565
Reaction score
706
Points
111
aku ada proxy server, tapi takde la option utk login sebab utk kegunaan aku sendiri je

open to public pada yg tau link tu
 

ARIFFX

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 27, 2008
Messages
12,037
Reaction score
159
Points
123
bagus... aku taktau pasal benda2 nih,,
tp yg pasti, kalo cikgu yg buat, kompem gwmpaq punya!!!
 

atlantis

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 3, 2008
Messages
35,221
Reaction score
767
Points
161
aku ada proxy server, tapi takde la option utk login sebab utk kegunaan aku sendiri je

open to public pada yg tau link tu

ko guna proxy tu utk apa? semta2 utk line juga ke ?
 

En. Rhoma Irama

Super Active Member
Joined
Nov 16, 2007
Messages
7,565
Reaction score
706
Points
111
utk line je

kalau ko nak try utk transaction boleh aku bg link... nak kata secure tu aku tak berani jamin.

Tapi yg leh access proxy tu aku sorg je.

Kalau ko dah siap guna, lepas guna kasik clear cookies la.
 

atlantis

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 3, 2008
Messages
35,221
Reaction score
767
Points
161
utk line je

kalau ko nak try utk transaction boleh aku bg link... nak kata secure tu aku tak berani jamin.

Tapi yg leh access proxy tu aku sorg je.

Kalau ko dah siap guna, lepas guna kasik clear cookies la.

meh ym jap encik :D
id aku kat bawah nuu
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register