BTC USD 57,033.7 Gold USD 1,787.77
Time now: Jun 1, 12:00 AM

internet marketing ???

Mr DoN

Active+ Member
Messages
4,218
Joined
Dec 17, 2008
Messages
4,218
Reaction score
105
Points
33
salam semua,

Hari ni aku nak share sikit pasal internet marketing.. Apa sebenarnya internet marketing ni,dah ramai orang dah tahu apa itu internet marketing or im ni dan byk pn dh succes dlm im ni.. tp ramai juga yang masih gagal dan masih x dapat walau satu sen pn dari im ni.. Bagi golongan ni bolehlah ikut thread ni dan bg otai2 yang dh berjaya n succes2 leh la tambah2 or bg cadangan bg membantu dan memeriahkan im kita di malaysia ini..
Ok.. bg yang dh buat im ni tp masih x dapat income lg 2 mungkin korang membuat dgn cara yang kurang tepat.. First, korang kena ada niche yang btul.. apa itu niche? niche ni ada sesuatu produk penyelesaian yang ada didunia ini.. cth.. abu x boleh tido malam.. so macam mana kita nak bg abu ni tido malam.. letak pompuan sebelah dia k.. suruh dia lompat katak 1km ke, dll (ni cth ja ).. so itula niche bg permasalahan utk si abu ni.. nmpk x..? apa yang kita perlu buat adalah research berapa byk org ada masalah mcm abu ni n klu byk bermakna market utk utk niche itu pn besar la.. n niche tu kena la relevan utk permasalahannya.. Jadi korang kena cari apa masalah yg byk didunia ni n korang cari cara penyelesaiannya dlu.. Mcm mana leh buat duit dgn niche ni, nnti aku sambung klu ada permintaan utk nak tau dgn lebih detail..
Bab 2.. Marketing.. marketing adalah bahagaian yg penting untuk bisnes im ni.. kt bab yg menentukan sama kita masyuk slow or laju or xde langsung.. pada newbie2 im ni aku rekomenkan klu nk belajar bab marketing ni korang leh join money online tutor (MOT).. kt cni korang leh belajar dari a to z camner nk buat marketing yg btul sekaligus leh menambah pendapatan korang dlm bisnes im ni..
 
Last edited:

CG Sponsors




Top
Log in Register