internet is dead 2012?

CG Sponsors




+kOoL+

Legendary Member
Joined
Apr 11, 2007
Messages
12,425
Reaction score
68
Points
120
Last edited:
Sponsored Post

Biggie

Passed Away - Al Fatihah
Joined
Aug 31, 2008
Messages
14,648
Reaction score
79
Points
120
mana video nya ni??? :D:D:D:D:D
 

atlantis

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 3, 2008
Messages
35,221
Reaction score
767
Points
161
internet ni menyusahkan pemerintah .. :))
 

Biggie

Passed Away - Al Fatihah
Joined
Aug 31, 2008
Messages
14,648
Reaction score
79
Points
120
baru kuar video nya...:D:D:D:D
semakin bnyak la nak kena bayar kalo betul jadi camni... skang ni pun dah tk terbayar...#:-S#:-S#:-S
 

cikepong

Active+ Member
Joined
Apr 1, 2008
Messages
4,367
Reaction score
50
Points
30
tak best la macam ni nanti.dah la line tmnut kena bayar.tgk site pon nak kena bayar lagi...
 

aidiryatim

Legendary Member
Joined
Dec 25, 2006
Messages
14,011
Reaction score
22
Points
120
xdpt bygkn klu jadik bebetul:)):eek:.. klu cenggitu TV3 confirm arr kaut untung gile kt iklan nnt:D..free maa org tgk iklan..
lagik satuh... ape rasa klu maybank2u/online banking semer kena bayor gak:)):eek:.. sekali transaction 50 sen.. better gak maa..dr kena beratur+ 24/7 lagik.. ni kite as pengguna kena tentukan..pilihan di tangan anda:)paid
MSC >>Tujuh aplikasi perdana MSC ialah Kerajaan Elektronik, Kad Pintar Pelbagaiguna, Sekolah Pintar, Telekesihatan, Kumpulan R&D, e-Perniagaan dan Pembangunan Usahawan Teknologi. boikot MSC ler klu kena bayar:))
p/s: wawasan 2020
 

+kOoL+

Legendary Member
Joined
Apr 11, 2007
Messages
12,425
Reaction score
68
Points
120
xdpt bygkn klu jadik bebetul:)):eek:.. klu cenggitu TV3 confirm arr kaut untung gile kt iklan nnt:D..free maa org tgk iklan..
lagik satuh... ape rasa klu maybank2u/online banking semer kena bayor gak:)):eek:.. sekali transaction 50 sen.. better gak maa..dr kena beratur+ 24/7 lagik.. ni kite as pengguna kena tentukan..pilihan di tangan anda:)paid
MSC >>Tujuh aplikasi perdana MSC ialah Kerajaan Elektronik, Kad Pintar Pelbagaiguna, Sekolah Pintar, Telekesihatan, Kumpulan R&D, e-Perniagaan dan Pembangunan Usahawan Teknologi. boikot MSC ler klu kena bayar:))
p/s: wawasan 2020
ak rasa yg goverment based @ goverment support tak kena la.. ni tujuan dia cam nak membanteras web site2 ikan2 bilis je.. yg mana big2 n ternama 2 tak la kot.. tapi aku rasa cam ada betulnya gak.. sebab skang nih setengah website dah tak ley access @ susah nak masuk.. tenet pn memang lembap cam **** je.. konspirasikah ini semua.. :-?
 

+kOoL+

Legendary Member
Joined
Apr 11, 2007
Messages
12,425
Reaction score
68
Points
120
ramai yang tengok tapi takde yang nak komen.. :(
 
Sponsored Post
Top
Log in Register