Internet dpd telco2 malaysia

CG Sponsors




Status
Not open for further replies.

Shazleena89

Banned
Joined
Sep 6, 2019
Messages
25
Reaction score
3
Points
8
masing2 kira mcm compete nak tunjuk siapa yg lagi okay dlm providing the best internet cam tu.. so korang mesti guna internet kan skrg? mana yg okay bagi korang?
 
Sponsored Post

lactalac

Banned
Joined
Jun 16, 2013
Messages
63
Reaction score
0
Points
6
tak tau la weh, aku pun asyik tukar2 telco gak nih penat betul la layan line asyik mcm biskut ni hahaha
 
Last edited:

lactalac

Banned
Joined
Jun 16, 2013
Messages
63
Reaction score
0
Points
6
masing2 kira mcm compete nak tunjuk siapa yg lagi okay dlm providing the best internet cam tu.. so korang mesti guna internet kan skrg? mana yg okay bagi korang?
member aku suggest guna unifi mobile, dia kata unifi mobile ni line mcm unifi biase.. masalah pun susah la nak muncul, line pun okay jer
 
Last edited:

accessive

Active Member
Joined
Feb 17, 2014
Messages
1,091
Reaction score
210
Points
43
Deyyyy...
Apa la ini deyy.
TM tada bagus.
Murah kalu baru ada bagus sikit.
 

lactalac

Banned
Joined
Jun 16, 2013
Messages
63
Reaction score
0
Points
6
Deyyyy...
Apa la ini deyy.
TM tada bagus.
Murah kalu baru ada bagus sikit.
weyyy selalu telco macam celcom umobile line mmg prob, lagi la coverage kecik, beralih sikit sana sini hilang dah line aku.. adoiii engko ni kan.. ko guna apa yg gempak sgt tuuu
 
Last edited:

nurul0791

Banned
Joined
Nov 22, 2019
Messages
7
Reaction score
0
Points
3
masing2 kira mcm compete nak tunjuk siapa yg lagi okay dlm providing the best internet cam tu.. so korang mesti guna internet kan skrg? mana yg okay bagi korang?
Aku guna unifi je. Memang rilek je ah tak da problem apa2 sampai skrg. Ada la dlm setahun dah guna.. Kawasan aku pun nak upgrade 5G dah area sini. Ini 4G pun helok sgt line dia, kalau 5G korang boleh bayangkan la sendiri
 

nurul0791

Banned
Joined
Nov 22, 2019
Messages
7
Reaction score
0
Points
3
tak tau la weh, aku pun asyik tukar2 telco gak nih penat betul la layan line asyik mcm biskut ni hahaha
Ah sudah hahaha. Brape bnyak dah telco ko guna ni? Mcm boleh buat review je kalau dah selalu sgt tukar. Aku sekali tukar pun dah penat, hahaha
 

aminsg

Banned
Joined
Mar 22, 2013
Messages
173
Reaction score
0
Points
15
masing2 kira mcm compete nak tunjuk siapa yg lagi okay dlm providing the best internet cam tu.. so korang mesti guna internet kan skrg? mana yg okay bagi korang?
wifi rumah aku laju wey. siapa pengguna TM lagi ? rumah korang line laju tak?
 

guri2demon

Active Member
Joined
Mar 17, 2010
Messages
1,480
Reaction score
219
Points
43
Unifi mobile coverage sangat menyedihkan.
Streamyx unifi dh berapa kali mohon pun xde tindakan jgk.

TM tgh teruk kot sekarang. Dengar cerita bajet marketing diorg pun ciput je skrg ni.
Bdk2 dia buat marketing kat Forum je skrg, create ID sembang2 sama diorg.
Aku dengar je la xtau betol ke x.
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register