BTC USD 44,656.6 Gold USD 1,742.75
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Install Zonealarm versi 8

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,792
Reaction score
411
Points
141
sape ade file Windows update 943232??
aku nak install Zone Alarm tapi xleh pasal hotfix ni xde..
 
Sponsored Post

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,792
Reaction score
411
Points
141
aku ingat ko nak kasik kat sini #:-S

ko pon ade masalah ke??
hehe..
aku klu bole nak try gak versi 8 ni..
biar up to date..
tapi itu laa..
windows XP aku xleh update..
klu update ade masalah error..

skang biarkan off je..lagipon xde masalah pon skang ni XP aku..shutdown cun giler..xde masalah hang lagik..
cuma masalah nak install Zonealarm je laa..sape ade file bagi laa kat cni..
 

zattara

Active Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
1,514
Reaction score
22
Points
30
sape ade file Windows update 943232??
aku nak install Zone Alarm tapi xleh pasal hotfix ni xde..

try baca ni..:D
You can download the hotfix from http://support.microsoft.com/kb/943232

Click "View and request hotfix downloads" at the top left of the page. Submit your email address and you'll be emailed a download link and a password. The downloaded file name doesn't match the hotfix number, but you eventually end up with WindowsXP-KB943232-x86-ENU.exe

:)cgrock:)cgrock

 
Last edited:

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,792
Reaction score
411
Points
141
try baca ni..:D


:)cgrock:)cgrock


dah install skali ade masalah lain plak..
x jadi laa..
software skang ni byk sekuriti dier..
pasni sume kene pakai ori..hehe
 

zattara

Active Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
1,514
Reaction score
22
Points
30
dah install skali ade masalah lain plak..
x jadi laa..
software skang ni byk sekuriti dier..
pasni sume kene pakai ori..hehe

tak jadi yek?ko guna pirate punya ka?klau tak jadi gaks kena tnya dia punya support la...hihihih:p..dah google ker?:-?
 

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,792
Reaction score
411
Points
141
tak jadi yek?ko guna pirate punya ka?klau tak jadi gaks kena tnya dia punya support la...hihihih:p..dah google ker?:-?

bile aku install Hotfix tu, lain error plak jadi..
aku rasa mmg Zonealarm skang dah ketatkan syarat guna software dier..kene windows ori je..hmmm
 

selambeyaya

Super Active Member
Joined
Mar 29, 2008
Messages
5,101
Reaction score
13
Points
65
aku ade install zone alarm nih.. tapi apsal x bleh connect internet? bile aku shutdown zone alarm ni baru bleh connect...

security lock aku dah off..:-?:-? apsal ek?
 

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,792
Reaction score
411
Points
141
aku ade install zone alarm nih.. tapi apsal x bleh connect internet? bile aku shutdown zone alarm ni baru bleh connect...

security lock aku dah off..:-?:-? apsal ek?

install kat windows ori ke??
aku rasa mmg diorg dah ketatkan sekuriti..
pakat2 ngan Microsoft supaya guna yg ori shj..
xpe laa..
Zone alarm 7 pon power gak..maintain je la..
 

achoy76

Active+ Member
Joined
Feb 27, 2008
Messages
2,706
Reaction score
70
Points
35
nak tanya zonealarm ni ape kegunaan nya
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register