BTC USD 37,836.0 Gold USD 1,777.77
Time now: Jun 1, 12:00 AM
Sponsored Post

IFX_Muazam Marican

CG Top Poster Club
Joined
Dec 11, 2012
Messages
31,518
Reaction score
1,710
Points
196
InstaForex Kedah Official Support Branch ingin mengucapkan Selamat Hari Pekerja!

178495107_1408825702821023_6601936646675948340_n.jpg


Rakan-rakan, rakan sekerja dan rakan niaga yang dihormati,

Hari Perkerja atau Hari Buruh adalah merupakan cuti umum yang disambut di 142 buah negara di seluruh dunia. Sebilangan pekerja bertugas pada hari tersebut, ada yang berdiri mengawal keselamatan, sementara ada yang duduk di depan skrin komputer mereka. Walau bagaimanapun, ini adalah hari yang perlu diraikan. Cuti umum ini memberi anda peluang yang baik untuk berehat dan meluangkan masa dengan insan terdekat dan yang paling disayangi. Oleh itu, jangan lepaskan peluang sebegini. Kami mendoakan kejayaan, kemakmuran, dan kegembiraan dalam apa jua yang anda lakukan. Semoga cuti ini membawa inspirasi dan kebahagiaan buat anda. Ini adalah masa terbaik untuk bertemu dengan rakan-rakan, pergi berkelah, dan menghirup udara segar sebagai ganjaran atas kerja keras anda.

Hidupkan semangat anda untuk pencapaian yang lebih banyak! InstaForex komited dalam usaha untuk menjalinkan hubungan kerjasama dengan anda dan menjadi syarikat broker yang efektif dan menyenangkan.

Selamat Hari Pekerja!
 

The Maut

Super Active Member
Joined
Jul 19, 2019
Messages
6,343
Reaction score
118
Points
83
InstaForex Kedah Official Support Branch ingin mengucapkan Selamat Hari Pekerja!

View attachment 365960

Rakan-rakan, rakan sekerja dan rakan niaga yang dihormati,

Hari Perkerja atau Hari Buruh adalah merupakan cuti umum yang disambut di 142 buah negara di seluruh dunia. Sebilangan pekerja bertugas pada hari tersebut, ada yang berdiri mengawal keselamatan, sementara ada yang duduk di depan skrin komputer mereka. Walau bagaimanapun, ini adalah hari yang perlu diraikan. Cuti umum ini memberi anda peluang yang baik untuk berehat dan meluangkan masa dengan insan terdekat dan yang paling disayangi. Oleh itu, jangan lepaskan peluang sebegini. Kami mendoakan kejayaan, kemakmuran, dan kegembiraan dalam apa jua yang anda lakukan. Semoga cuti ini membawa inspirasi dan kebahagiaan buat anda. Ini adalah masa terbaik untuk bertemu dengan rakan-rakan, pergi berkelah, dan menghirup udara segar sebagai ganjaran atas kerja keras anda.

Hidupkan semangat anda untuk pencapaian yang lebih banyak! InstaForex komited dalam usaha untuk menjalinkan hubungan kerjasama dengan anda dan menjadi syarikat broker yang efektif dan menyenangkan.

Selamat Hari Pekerja!
Happy Labour day.
 

IFX_Muazam Marican

CG Top Poster Club
Joined
Dec 11, 2012
Messages
31,518
Reaction score
1,710
Points
196
CADANGAN TENTATIF SAMBUTAN HARI RAYA AIDILFITRI 2021

1 Syawal 1442

6.00 pagi - Solat subuh.
6.30 pagi - Mandi sunat Aidilfitri di bilik mandi.
7.00 pagi - Pakai pakaian baharu atau pakaian raya yang ter baharu.
7.15 pagi - Ambik gambar sekeluarga untuk hantar ke semua group nak bagitahu baju raya warna apa.
7:30 pagi - Berkumpul di bilik tamu untuk solat sunat Aidilfitri.
8.30 pagi - Selesai solat sunat bergerak beramai ramai ke bilik dapur untuk menjamu selera.
8.45 pagi - Bermaafan semua ahli keluarga, kalau boleh menangis semua sebelum settle 00 suami isteri. Yang masih single buat je cara masih single.
9.00 pagi - Buat video call kepada keluarga untuk ucapan Selamat Hari Raya Maaf Zahir Dan Batin.
9.15 pagi - Setelah kenyang beredar pula ke bilik keluarga untuk tengok TV. Kalau meluat tengok TV boleh main HP. Aktiviti bebas.
11.00 pagi - Bila mata dah mula kuyu bolehlah bergerak ke bilik masing2 untuk tidur.
12.30 petang - Setelah bangun berkumpul kembali di bilik dapur untuk mengunyah biskut raya yang dibeli dalam talian.
1.00 petang - Bila dah kenyang boleh berpindah ke bilik keluarga untuk tengok TV atau HP.
1.30 petang - Solat zohor.
2.00 petang - Sambung tidur 2.0

182337827_1415597085477218_671419191610289745_n.jpg


182790570_1415597075477219_5492128827030093837_n.jpg


182560103_1415597192143874_5612763088416042184_n.jpg
 

syazrizal

Active Member
Joined
Nov 11, 2016
Messages
1,813
Reaction score
12
Points
35
CADANGAN TENTATIF SAMBUTAN HARI RAYA AIDILFITRI 2021

1 Syawal 1442

6.00 pagi - Solat subuh.
6.30 pagi - Mandi sunat Aidilfitri di bilik mandi.
7.00 pagi - Pakai pakaian baharu atau pakaian raya yang ter baharu.
7.15 pagi - Ambik gambar sekeluarga untuk hantar ke semua group nak bagitahu baju raya warna apa.
7:30 pagi - Berkumpul di bilik tamu untuk solat sunat Aidilfitri.
8.30 pagi - Selesai solat sunat bergerak beramai ramai ke bilik dapur untuk menjamu selera.
8.45 pagi - Bermaafan semua ahli keluarga, kalau boleh menangis semua sebelum settle 00 suami isteri. Yang masih single buat je cara masih single.
9.00 pagi - Buat video call kepada keluarga untuk ucapan Selamat Hari Raya Maaf Zahir Dan Batin.
9.15 pagi - Setelah kenyang beredar pula ke bilik keluarga untuk tengok TV. Kalau meluat tengok TV boleh main HP. Aktiviti bebas.
11.00 pagi - Bila mata dah mula kuyu bolehlah bergerak ke bilik masing2 untuk tidur.
12.30 petang - Setelah bangun berkumpul kembali di bilik dapur untuk mengunyah biskut raya yang dibeli dalam talian.
1.00 petang - Bila dah kenyang boleh berpindah ke bilik keluarga untuk tengok TV atau HP.
1.30 petang - Solat zohor.
2.00 petang - Sambung tidur 2.0

View attachment 368389

View attachment 368390

View attachment 368391
terbaik tentatif pagi raya. sampul raya pun cun tu
 

IFX_Muazam Marican

CG Top Poster Club
Joined
Dec 11, 2012
Messages
31,518
Reaction score
1,710
Points
196
kad raya 2021.jpg


اَللهُ أَكْبَرُ اللهُ أَكْبَرُ اللهُ أَكْبَرُ،

لآ إِلَهَ إِلاَّ اللهُ وَاللهُ أَكْبَرُ،

اَللهُ أَكْبَرُ وَالِلَّهِ الْحَمْدُ.

اَللهُ أَكْبَرُ، اَللهُ أَكْبَرُ، اَللهُ أَكْبَرُ،

اَللهُ أَكْبَرُ كَبِيْرًا وَالْحَمْدُ لِلَّهِ كَثِيْرًا وَسُبْحَانَ اللَّهِ بُكْرَةً وَأَصِيْلاً،

لآ إِلَهَ إِلاَّ اللهُ وَلاَ نَعْبُدُ إِلاَّ إِيَّاهُ مُخْلِصِيْنَ لَهُ الدِّيْنَ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُوْنَ،

لآ إِلَهَ إِلاَّ اللهُ وَحْدَهُ صَدَقَ وَعْدَهُ وَنَصَرَ عَبْدَهُ وَأَعَزَّ جُنْدَهُ وَهَزَمَ اْلأَحْزَابَ وَحْدَهُ،

لآ إِلَهَ إِلاَّ اللهُ وَاللهُ أَكْبَرُ،

اَللهُ أَكْبَرُ وَالِلَّهِ الْحَمْدُ.

184195593_4401614763204304_72075335518446001_n.jpg


Selamat Hari Raya Aidil Fitri, Ampun Maaf Zahir dan Batin..0-0
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.19147
USD / JPY
110.224
GBP / USD
1.39190
USD / CHF
0.91730
USD / CAD
1.23506
EUR / JPY
131.329
AUD / USD
0.75575

CG Sponsors




Top
Log in Register