InstaForex Memenangi Anugerah Broker Forex Terbaik Timur Eropah 2019

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.19161
USD / JPY
108.354
GBP / USD
1.38353
USD / CHF
0.93071
USD / CAD
1.26541
EUR / JPY
129.116
AUD / USD
0.76865

CG Sponsors




zafftbst

Active Member
Joined
Jul 27, 2015
Messages
1,241
Reaction score
5
Points
25
InstaForex - Broker Forex Terbaik Eropah Tengah dan Timur 2020 oleh Majalah Perdagangan Antarabangsa

View attachment 302686

Syarikat kami telah menambah satu piala untuk koleksi anugerah berprestijnya. Menurut International Business Magazine, InstaForex adalah broker Forex terbaik di Eropah Tengah dan Timur.

Eropah Timur, terutamanya Slovakia, Republik Czech, dan Poland, adalah pasaran utama bagi syarikat kami. Tajuk broker Forex terbaik yang beroperasi di Eropah Tengah dan Timur adalah satu lagi pengesahan kejayaan kami di rantau ini.

InstaForex telah menjadi pemenang beberapa anugerah utama dari International Business Magazine sejak dua tahun yang lalu. Itulah sebabnya kita menghadapi cabaran setiap tahun kerana kita harus melebihi pencapaian kita sendiri untuk menarik perhatian hakim yang ketat. Walaupun begitu, InstaForex telah memenangi anugerah lain dari IBM untuk kali ketiga berturut-turut!

Penghargaan dari International Business Magazine mengakui kualiti perkhidmatan pelanggan tertinggi dan pelbagai syarat perdagangan yang disediakan oleh InstaForex kepada pelanggannya. Ini juga membuktikan pengiktirafan dan kepercayaan yang diperoleh syarikat kami di Eropah Timur.

Maklumat Lanjut: https://www.instaforex.com/company_news/13348.html
memang mantap broker antarabangsa ni
 
Sponsored Post

zafftbst

Active Member
Joined
Jul 27, 2015
Messages
1,241
Reaction score
5
Points
25
Den rasa skrg ni maybe dh 8 millions kot.
ni covid pun tak terkejar
InstaForex - Broker Forex Terbaik Eropah Tengah dan Timur 2020 oleh Majalah Perdagangan Antarabangsa

View attachment 302686

Syarikat kami telah menambah satu piala untuk koleksi anugerah berprestijnya. Menurut International Business Magazine, InstaForex adalah broker Forex terbaik di Eropah Tengah dan Timur.

Eropah Timur, terutamanya Slovakia, Republik Czech, dan Poland, adalah pasaran utama bagi syarikat kami. Tajuk broker Forex terbaik yang beroperasi di Eropah Tengah dan Timur adalah satu lagi pengesahan kejayaan kami di rantau ini.

InstaForex telah menjadi pemenang beberapa anugerah utama dari International Business Magazine sejak dua tahun yang lalu. Itulah sebabnya kita menghadapi cabaran setiap tahun kerana kita harus melebihi pencapaian kita sendiri untuk menarik perhatian hakim yang ketat. Walaupun begitu, InstaForex telah memenangi anugerah lain dari IBM untuk kali ketiga berturut-turut!

Penghargaan dari International Business Magazine mengakui kualiti perkhidmatan pelanggan tertinggi dan pelbagai syarat perdagangan yang disediakan oleh InstaForex kepada pelanggannya. Ini juga membuktikan pengiktirafan dan kepercayaan yang diperoleh syarikat kami di Eropah Timur.

Maklumat Lanjut: https://www.instaforex.com/company_news/13348.html
Broker antarabangsa pilihan ramai netizen Malaysia
 

Zafril

Active Member
Joined
Oct 6, 2016
Messages
1,625
Reaction score
8
Points
35
pelbagai anugerah yang diterima oleh broker ini semoga terus kekalkan prestasi yang unggul dan terbaik!!
semoga instaforex kekal menjadi broker khidmat no 1 di asia...bila agaknya dapat join dinner instaforex lagi ye!!
 

Zafril

Active Member
Joined
Oct 6, 2016
Messages
1,625
Reaction score
8
Points
35
Klien instaforex terus bertambah
yang penting stay safe sobat vaksin pun dah nak sampai....jangan lupa sop kita...semoga terus sihat semua!! happy trading with instaforex..terus earn profit walau dimana sahaja berada!!
 

The Maut

Super Active Member
Joined
Jul 19, 2019
Messages
5,538
Reaction score
110
Points
83
yang penting stay safe sobat vaksin pun dah nak sampai....jangan lupa sop kita...semoga terus sihat semua!! happy trading with instaforex..terus earn profit walau dimana sahaja berada!!
Betul tu sobat. Sop kena peluk erat2.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register