BTC USD 42,840.9 Gold USD 1,750.67
Time now: Jun 1, 12:00 AM

InstaForex Memenangi Anugerah Broker Forex Terbaik Timur Eropah 2019

Status
Not open for further replies.

akbal

Active Member
Joined
Nov 11, 2016
Messages
1,876
Reaction score
22
Points
35
den sayang broker ni, service tetap terbaik walaupun dengan ancaman covid 19 :love:
profit tetap dapat, withdraw pun lancar
itu yang terbaik tu. dalam waktu-waktu macam ni memang memerlukan servis pantas
 
Sponsored Post

MusAzriFX

Active Member
Joined
Sep 29, 2016
Messages
1,641
Reaction score
10
Points
35
InstaForex - Broker Forex Terbaik Eropah Tengah dan Timur 2020 oleh Majalah Perdagangan Antarabangsa

int_ma10.png


Syarikat kami telah menambah satu piala untuk koleksi anugerah berprestijnya. Menurut International Business Magazine, InstaForex adalah broker Forex terbaik di Eropah Tengah dan Timur.

Eropah Timur, terutamanya Slovakia, Republik Czech, dan Poland, adalah pasaran utama bagi syarikat kami. Tajuk broker Forex terbaik yang beroperasi di Eropah Tengah dan Timur adalah satu lagi pengesahan kejayaan kami di rantau ini.

InstaForex telah menjadi pemenang beberapa anugerah utama dari International Business Magazine sejak dua tahun yang lalu. Itulah sebabnya kita menghadapi cabaran setiap tahun kerana kita harus melebihi pencapaian kita sendiri untuk menarik perhatian hakim yang ketat. Walaupun begitu, InstaForex telah memenangi anugerah lain dari IBM untuk kali ketiga berturut-turut!

Penghargaan dari International Business Magazine mengakui kualiti perkhidmatan pelanggan tertinggi dan pelbagai syarat perdagangan yang disediakan oleh InstaForex kepada pelanggannya. Ini juga membuktikan pengiktirafan dan kepercayaan yang diperoleh syarikat kami di Eropah Timur.

Maklumat Lanjut: https://www.instaforex.com/company_news/13348.html
Mesti kat almari ofis, dah penuh award diorang ni.
 

zedraffi

Active Member
Joined
Oct 6, 2016
Messages
1,811
Reaction score
22
Points
35
Mesti kat almari ofis, dah penuh award diorang ni.
semkain bertambah koleksi dan anugerah yang diterima oleh instaforex semoga terus sukses dan yang penting kekalkn reputasi broker no 1 ini!!
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.16976
USD / JPY
111.011
GBP / USD
1.37053
USD / CHF
0.92598
USD / CAD
1.26291
EUR / JPY
129.855
AUD / USD
0.72883

CG Sponsors




Top
Log in Register