BTC USD 29,705.2 Gold USD 1,852.05
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Instaforex - instaforex.com

مايكل سكوتفيلد

CG Top Poster Club
gem
Messages
23,508
Paid Membership
Joined
May 13, 2007
Messages
23,508
Reaction score
1,733
Points
201
Screenshot_2022-05-13-08-49-06-040_net.metaquotes.metatrader4.jpg
Screenshot_2022-05-13-08-49-06-040_net.metaquotes.metatrader4.jpg


Terbaik spread bitcoin di instaforex, 25 spread sahaja
 
Sponsored Post

IFX_Ipoh

Active+ Member
Messages
3,325
Joined
Oct 14, 2013
Messages
3,325
Reaction score
3
Points
35
LESEN INSTAFOREX

license and regulation.jpg


Kumpulan InstaForex telah memulakan operasi dalam industri mata wang asing (forex) sejak tahun 2007 dan dalam tempoh 1 abad ini, syarikat telah berjaya mengukuhkan kedudukannya, merangkul penarafan tertinggi dalam industri dan memperkenalkan penyelesaian IT inovatif.

Broker mematuhi tahap kualiti perkhidmatan, bekerja mengikut undang-undang antarabangsa dan memenuhi piawaian di negara-negara tertentu. Oleh yang demikian, InstaForex mempunyai reputasi rakan niaga yang boleh dipercayai yang menyediakan pelanggannya dengan persekitaran perdagangan yang selamat.

Maklumat lanjut:
https://www.instaforex.com/ms/regulation
 

IFX_Muazam Marican

CG Top Poster Club
gem
Messages
34,583
Joined
Dec 11, 2012
Messages
34,583
Reaction score
1,821
Points
206
Penetapan Trailing stop loss parameter

Dalam usaha untuk menetapkan atau mengubah tahap Trailing Stop , anda harus:-

-pilih tiket perdagangan diubahsuai
-Klik butang “Trailing Stop” untuk mengaktifkan tetingkap untuk input data
-tetapkan jarak
-Klik butang “Mohon”

Jenis Trading Stop boleh memilih sama ada dalam mata (dari segi perubahan harga minimum) atau dalam peratus (bila pembukaan harga adalah 100%).
Pengiraan Trailing Stop boleh didapati dalam dua bentuk juga: "Bagi harga semasa" dan "Bagi harga pembukaan bar".
Dalam kes pertama, keuntungan dikira atas dasar arus,
manakala dalam kes kedua - harga pembukaan bar pada instrumen dagangan tertentu dalam jangka masa yang sama dengan yang dilampirkan kepada program penasihat.

6-6.png


Hasilnya operasi ini parameter ini akan digunakan.
Trailing stop akan mula bekerja dengan seberapa segera sebagai perubahan harga semasa (atau harga pembukaan bar)
akan menyebabkan untuk mendapatkan keuntungan yang akan membolehkan menetapkan berhenti di jarak yang diperlukan
 

مايكل سكوتفيلد

CG Top Poster Club
gem
Messages
23,508
Paid Membership
Joined
May 13, 2007
Messages
23,508
Reaction score
1,733
Points
201
nampak menarik tu untuk mencuba berdagang krypto melalui platform dagangan yang disediakan oleh instaforex. Hari minggu pun boleh trade krypto ni tak macam forex
Betul tuan, setiap hari boleh berdagang. Jika tak salah sy sebelum ini btc spread di instaforex ribu2
 

IFX_Muazam Marican

CG Top Poster Club
gem
Messages
34,583
Joined
Dec 11, 2012
Messages
34,583
Reaction score
1,821
Points
206
Penetapan isyarat

Untuk membolehkan / melumpuhkan dan melaraskan isyarat, anda harus:-

-memilih tiket perdagangan dalam kes isyarat yang diperlukan adalah digunakan untuk perdagangan tertentu
-memilih isyarat yang diperlukan, parameternya dan klik "Aktifkan"; untuk menyahaktifkan isyarat klik "Nyahaktifkan" atau "Nyahaktifkan semua" dalam kategori ini

7-7.png
 

IFX_Muazam Marican

CG Top Poster Club
gem
Messages
34,583
Joined
Dec 11, 2012
Messages
34,583
Reaction score
1,821
Points
206
Emas hitam sebagai penunjuk ekonomi global

oil_en.png


Minyak mentah bersama-sama dengan mata wang dan emas adalah salah satu petunjuk utama hampir setiap proses dalam ekonomi global.
Turun naik harga minyak cenderung untuk bergantung kepada peristiwa-peristiwa ekonomi dan politik.
Walau bagaimanapun, disebabkan beberapa khusus minyak, sentiasa ada masa lag tertentu bagi pengeksport minyak dan pengguna,
yang menjadikan minyak urus janji pelaburan yang sangat halus.
Untuk memahami lebih mendalam selok-belok minyak mentah sebagai instrumen perdagangan,
anda boleh merujuk kepada bahagian ini.
Minyak mentah bersama-sama dengan mata wang dan emas adalah salah satu petunjuk utama hampir setiap proses dalam ekonomi global.
Turun naik harga minyak cenderung untuk bergantung kepada peristiwa-peristiwa ekonomi dan politik.
Walau bagaimanapun, disebabkan beberapa khusus minyak, sentiasa ada masa lag tertentu bagi pengeksport minyak dan pengguna,
yang menjadikan minyak urus janji pelaburan yang sangat halus.
 

azam575

CG Hardcore Club
gemgem
Messages
99,998
Joined
Jul 19, 2007
Messages
99,998
Reaction score
849
Points
576
Penetapan isyarat



Untuk membolehkan / melumpuhkan dan melaraskan isyarat, anda harus:-



-memilih tiket perdagangan dalam kes isyarat yang diperlukan adalah digunakan untuk perdagangan tertentu

-memilih isyarat yang diperlukan, parameternya dan klik "Aktifkan"; untuk menyahaktifkan isyarat klik "Nyahaktifkan" atau "Nyahaktifkan semua" dalam kategori ini



7-7.png
Tools berguna untuk trader instaforex yang menggunakan Instaforex Magic Button. Jom kita cuba di akaun demo instaforex dahulu atau di akaun cent. info lanjut di www.instaforex.com
 

||||||

Legendary Member
gem
Messages
14,018
Joined
Mar 11, 2007
Messages
14,018
Reaction score
261
Points
141
Penetapan Trailing stop loss parameter

Dalam usaha untuk menetapkan atau mengubah tahap Trailing Stop , anda harus:-

-pilih tiket perdagangan diubahsuai
-Klik butang “Trailing Stop” untuk mengaktifkan tetingkap untuk input data
-tetapkan jarak
-Klik butang “Mohon”

Jenis Trading Stop boleh memilih sama ada dalam mata (dari segi perubahan harga minimum) atau dalam peratus (bila pembukaan harga adalah 100%).
Pengiraan Trailing Stop boleh didapati dalam dua bentuk juga: "Bagi harga semasa" dan "Bagi harga pembukaan bar".
Dalam kes pertama, keuntungan dikira atas dasar arus,
manakala dalam kes kedua - harga pembukaan bar pada instrumen dagangan tertentu dalam jangka masa yang sama dengan yang dilampirkan kepada program penasihat.

6-6.png


Hasilnya operasi ini parameter ini akan digunakan.
Trailing stop akan mula bekerja dengan seberapa segera sebagai perubahan harga semasa (atau harga pembukaan bar)
akan menyebabkan untuk mendapatkan keuntungan yang akan membolehkan menetapkan berhenti di jarak yang diperlukan
menarik juga dashboard ni, indikator sedia ada dalam terminal dagangan metatrader 4 instaforex ke ni tuan? Apa nama dia ya nak cuba guna la sekali
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.06650
USD / JPY
127.138
GBP / USD
1.24873
USD / CHF
0.96414
USD / CAD
1.28515
EUR / JPY
135.593
AUD / USD
0.70650

CG Sponsors




Top
Log in Register