Recommended Broker Instaforex - instaforex.com

Latest Posts

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.11860
USD / JPY
108.402
GBP / USD
1.25624
USD / CHF
0.96142
USD / CAD
1.34950
EUR / JPY
121.259
AUD / USD
0.68782

CG Sponsors




IFX_Muazam Marican

CG Top Poster Club
Joined
Dec 11, 2012
Messages
26,808
Reaction score
1,586
Points
196
Patut harga oil semakin menaik kalau tengok di mt4 instaforex
betuiiii tuan...oil dah start pulih..

Untuk raya ini nak wd dan deposit akaun imstaforex ada cuti ke tuan
cuti tu tiada tuan.....cuma hari raya pertama hingga ke hari raya ketiga akan ada sedikit kelewatan untuk wd selama 24-48jam....depend tac bank yg pada biasa nya tak sampai...........

Nak trade bitcoin pun boleh di instaforex, hujung minggu pun pasaran berjalan
tu yang best tuan trade crypto ni....
 
Sponsored Post

مايكل سكوتفيلد

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 13, 2007
Messages
20,386
Reaction score
1,337
Points
201
Kami gembira dapat berkongsi berita hebat - kami telah mengurangkan pertukaran semua cryptocurrency yang tersedia untuk perdagangan sebanyak separuh! Ini menjadikan istilah lebih baik - sekarang kadar pertukaran adalah - 10% setahun, iaitu kurang dari 0.03% sehari. Kita boleh katakan dengan pasti bahawa ini adalah tawaran terbaik di pasaran cryptocurrency hari ini.

Juga pertukaran untuk cryptocurrency dan CFD pada saham dikenakan hanya jika memanfaatkan kredit digunakan untuk memperdagangkan cryptocurrency atau CFD pada saham. Untuk mendapatkan jumlah pertukaran sifar, anda perlu menggunakan dana sebenar dalam akaun anda untuk semua transaksi di instrumen ini.

Beberapa sebab mengapa anda harus cuba memperdagangkan CFD:

  • Pedagang tidak perlu membayar cukai khas dan bayaran lain yang diperlukan di bursa.
  • Adalah cukup untuk mempunyai jumlah simbolik untuk kontrak perdagangan untuk perbezaan.
  • Beberapa pasaran mempunyai had modal untuk perdagangan hari; CFD tidak.
Dengan kata lain alasan ini dan syarat kami yang lebih baik adalah peluang terbaik untuk mencuba perdagangan alat ini.

Dagangan saham dan cryptocurrency adalah kaedah termudah untuk menjana wang di pasaran saham. Jangan lepaskan peluang anda - bertindak sekarang!

Untuk melihat syarat baru dan pertukaran yang dikemas kini klik pada pautan.

MULAKAN PERDAGANGAN
Salam, Pasukan InstaForex
 

IFX_Muazam Marican

CG Top Poster Club
Joined
Dec 11, 2012
Messages
26,808
Reaction score
1,586
Points
196
اَللهُ أَكْبَرُ اللهُ أَكْبَرُ اللهُ أَكْبَرُ،
لآ إِلَهَ إِلاَّ اللهُ وَاللهُ أَكْبَرُ،
اَللهُ أَكْبَرُ وَالِلَّهِ الْحَمْدُ.
اَللهُ أَكْبَرُ، اَللهُ أَكْبَرُ، اَللهُ أَكْبَرُ،
اَللهُ أَكْبَرُ كَبِيْرًا وَالْحَمْدُ لِلَّهِ كَثِيْرًا وَسُبْحَانَ اللَّهِ بُكْرَةً وَأَصِيْلاً،
لآ إِلَهَ إِلاَّ اللهُ وَلاَ نَعْبُدُ إِلاَّ إِيَّاهُ مُخْلِصِيْنَ لَهُ الدِّيْنَ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُوْنَ،
لآ إِلَهَ إِلاَّ اللهُ وَحْدَهُ صَدَقَ وَعْدَهُ وَنَصَرَ عَبْدَهُ وَأَعَزَّ جُنْدَهُ وَهَزَمَ اْلأَحْزَابَ وَحْدَهُ،
لآ إِلَهَ إِلاَّ اللهُ وَاللهُ أَكْبَرُ،
اَللهُ أَكْبَرُ وَالِلَّهِ الْحَمْدُ.

Selamat Hari Raya Aidil Fitri, Ampun Maaf Zahir dan Batin..0-0

61170772_873962106307388_9108282632902279168_n.jpg


-Iklas drpd InstaForex Kedah & Keluarga-

62253468_878843145819284_2084862067046612992_n.jpg
 

The Maut

Active+ Member
Joined
Jul 19, 2019
Messages
2,862
Reaction score
72
Points
40
Selamat hari raya buat semua sobat cg. Raya pkp tetap raya.
 

مايكل سكوتفيلد

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 13, 2007
Messages
20,386
Reaction score
1,337
Points
201
betuiiii tuan...oil dah start pulih..

cuti tu tiada tuan.....cuma hari raya pertama hingga ke hari raya ketiga akan ada sedikit kelewatan untuk wd selama 24-48jam....depend tac bank yg pada biasa nya tak sampai...........

tu yang best tuan trade crypto ni....
Terbaik tuan, memberi perkhidmatan yang terbaik kepada trader instaforex
 

مايكل سكوتفيلد

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 13, 2007
Messages
20,386
Reaction score
1,337
Points
201
Perhatian! Perubahan dalam jadual perdagangan

Helo,

Berkenaan dengan Hari Peringatan di Amerika Syarikat pada Mei, kontrak spot 25 2020 pada logam, niaga hadapan logam, dan perdagangan niaga hadapan tenaga akan ditutup pada pukul 8 malam, lebih awal dari biasa. Niaga hadapan pertanian, niaga hadapan untuk barang, dan CFD pada saham tidak akan diperdagangkan pada hari itu. Jadual perdagangan selebihnya tidak berubah.

Hari Peringatan adalah cuti persekutuan di AS kerana menghormati dan berkabung anggota tentera yang telah meninggal semasa berkhidmat di Angkatan Bersenjata Amerika Syarikat. Percutian tersebut diperhatikan setiap tahun pada hari Isnin terakhir Mei.

Salam, Pasukan InstaForex
 

IFX Gertrude

Active Member
Joined
Nov 23, 2012
Messages
2,213
Reaction score
2
Points
25
Now cryptocurrency trading is even more beneficial!

Dear clients,

We are pleased to inform you about changes in InstaForex trading terms that will help you get more benefits when working with cryptocurrencies.* We have halved the swaps for all cryptocurrencies available for trading, which makes this deal the best on the market today! Now a swap rate is -10% per annum, which is less than 0.03% per day.

Now swaps for cryptocurrency and CFDs on shares are levied only if credit leveraging is used to trade cryptocurrencies or CFDs on shares. If all transactions on these instruments are fully provided with real funds in your account, then the swap amount will be zero.

Trading with us is the possibility of additional earnings on the natural history of events.

*Updated terms are presented in the table.
 

مايكل سكوتفيلد

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 13, 2007
Messages
20,386
Reaction score
1,337
Points
201
Now cryptocurrency trading is even more beneficial!

Dear clients,

We are pleased to inform you about changes in InstaForex trading terms that will help you get more benefits when working with cryptocurrencies.* We have halved the swaps for all cryptocurrencies available for trading, which makes this deal the best on the market today! Now a swap rate is -10% per annum, which is less than 0.03% per day.

Now swaps for cryptocurrency and CFDs on shares are levied only if credit leveraging is used to trade cryptocurrencies or CFDs on shares. If all transactions on these instruments are fully provided with real funds in your account, then the swap amount will be zero.

Trading with us is the possibility of additional earnings on the natural history of events.

*Updated terms are presented in the table.
Trader instaforex yang trade crypto boleh ambil maklum tentang ini
 
Sponsored Post
Top
Log in Register